25 april, 2024
Okategoriserade

Pressträffen hos bareMinerals

Imorse var jag alltså på pressfrukost hos Dermarome, för presentation av nya bareMinerals Matte foundation. Vi bjöds på yoghurt och osynliga sugrör, mackor med skinka, salami eller ost, kaffe och fantastiska rabarbermuffins.

Jag slog upp min lilla laptop och gjorde kassa anteckningar, så de struntar vi i. Lipgloss Bitch har mer info om nya Matte, jag har faktiskt inte fått ett rent pressmeddelande ännu men hoppas vi får lite på mailen sen. Men det verkar lovande, även om priset på alla Bare Minerals produkter är alldeles för höga. Jag menar, deras nya mascara, på 365 kr, kostar mer än många andra highend-mascaror på marknaden, som tex Lancome eller Clinique.

Dessutom blev jag lite besviken på goodiebagen. Vi fick ett litet prov på nya volymmascaran, vid namn Flawless Definition Volumizing mascara. Ett läppglans, 100% Natural Lipgloss i färgen Birthday Cake och så ett av de nya rougen i färgen Vintage Peach. Rouget kom med nya förpackningen, Click, Lock, Go-dosering. Det var verkligen en bra innovation.

Sedan presenterades det också två julklappspaket, Beautiful in Pearls och Pink Delicious. Se bilder nedan för presentation av innehållet.

Dessutom sminkade två muor två modeller, de blev väldigt fina när de blev klara. Efteråt fick faktiskt jag en liten uppfräschning av den ena tjejen, som sedan såg riktigt bra ut. Om jag mot förmodan får för mig att köpa nya Matte så kommer jag nog gilla den mer än den vanliga.

Och ingen kom och fika med mig på Cityterminalen… :(

4 tankar på “Pressträffen hos bareMinerals

  1. Vad tråkigt att du fick fika ensam. Hade jag varit typ 50 mil närmare så hade jag gärna fikat med dig :)

  2. Vad kul med pressvisning =) Hade det varit centralen i Malmö istället hade jag klart som korvspad kommit och fikat ;)

Kommentarer är stängda.