Idag ska jag till terapeuten igen, är väl inte direkt laddad men vi får se hur det går. Jag hade som läxa att skriva 3 bra saker varje kväll, vilket visade sig vara svårt! Jag är så inställd på ”jag körde inte av vägen”-positivt, så att komma på saker som var bra var knepigt… Är det bara jag som tänker i negationer?

Här har jag iaf en färgstark mejk med turkosa Pixie Sparkle som bas. Jag började dock med svarta Witchypoo i globlinjen, därefter Pixie Sparkle över hela ögonlocken. Därefter Ripe Plum i den inre ögonvrån upp mot globlinjen. Alla skuggor från Lily Lolo. Bronzern är Waikikki, lite overdose dock ser man på bilden…

Får jag fråga varför ingen kommenterar mina mejkbilder? Är de inte längre inspirerande eller fina nog?

Produktlista

Hud
Primer: Clarins – Instant Smooth Perfecting Touch
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 – Popcorn
Rouge: Lily Lolo Mineral Bronzer Waikikki

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eye Shadow –  Witchypoo, Pixie Sparkle och Ripe Plum
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx

Läppar: Benefit

 1. Hoppas det går bra hos terapeuten. Har också gått i KBT men insåg att jag även behövde psykoterapi, vilket min läkare då också höll med om. Det är svårt att skriva tacksamhets-dagbok i början men det blir lättare och hjälper en att tänka positivt.
  Lev väl !

  • @Naima, Tack så mycket! Det är möjligt att jag behöver mer terapi i annan form, eller jaa, det vet jag att jag gör. Men jag antar att man måste börja nånstans.
   Mår du bättre idag?

   Lev väl du med! :)

 2. Vilken otroligt snygg kombo! Ser att jag defintivit behöver Pixie Sparkle! Ripe Plum landar förhoppningsvis i min brevlåda idag eller imorgon.

  • @Lina, Tack så mycket! Japp, du behöver den! Jag tror inte heller du kommer bli missnöjd med Ripe Plum, den är sååå läcker! Ser fram emot en mejk från dig med den.

 3. Jag brukar lämna en och annan kommentar :) Denna sminkningen och kombinationen var jättefin! Jag testkörde också Pixie Sparkl i helgen, men lät den lysa i ensamt majestät. PS är en användbar och snygg skugga!

  • @Kerstin, Jaa, du är bättre än mig på att kommentera…
   Jag såg att du hade den, himla snyggt! Därför jag ville testa den på mitt sätt. Det är en mycket snygg turkos skugga, så glad att jag har den!

Comments are closed.