19 april, 2024
Okategoriserade

Lite Lily Lolo Lek

Igår fick jag för mig att leka lite med mina Lily Lolo-skuggor! Jag är faktiskt inte sån som leker en massa med skuggor och testar direkt när jag fått hem något. Jag kan dock tänka på nya skuggor och fundera på hur de kan passa ihop. Dessutom kan jag tänka att jag behöver en ny skugga, som en turkos tex. Blev väldigt glad då jag insåg att Pixie Sparkle kan vara den jag letar efter!

Men alltså, igår lekte jag! Grundade med Make Up Stores Hightech lighter i färgen Platina. Jag har inte använt mascara eller eyeliner, så looken är ju inte komplett förstås.

Här har jag använt skuggan Pixie Sparkle, den turkosa från Clementine-looken, i den yttre ögonvrån och under ögat. Från samma look har jag använt Deep Purple i mitten på ögonlocket och under ögat. Därefter rosa Pink Champagne från Green Opal-looken i den inre ögonvrån. Suddade tills det inte var några skarpa kanter och upp mot globlinjen.

Här blev jag först helt förälskad i Pixie Sparkle och hur mättad den var. Men när jag suddat ut den var den inte så mättad längre. Dock beror det säkerligen på underlaget. Kanske blir resultatet bättre med Shadow Insurence. Den lila Deep Purple syns ju inte alls tyvärr.

Här använde jag också Pixie Sparkle i den yttre ögonvrån, för att sedan lägga ihop den med gröna Green Opal från Green Opal-looken i mitten på ögonlocket. Därefter Parma Violet i den inre ögonvrån och under ögat. Vilken besvikelse. Den syntes inte alls och dammade bara omkring – riktigt trist! Så denna look får jag testa igen men med Deep Purple istället.

Vad tycker ni om skuggorna?

4 tankar på “Lite Lily Lolo Lek

Kommentarer är stängda.