29 mars, 2024

Vara lite jobbig? Jag?

Chattade lite med Eva Rusz idag angående arbetslöshet. Frågade först en längre fråga som inte kom med, den var väl för komplicerad.

Karin Jag skulle klara vilket jobb som helst om jag bara fick chansen, hur får man möjlighet till det? Får aldrig komma på intervjuer!
Eva Rusz Var lite”jobbig” och säg att du är läraktig och villig. Be att visa dina begåvningar genom att t.ex provjobba ett tag osv. Det gäller att ta till annorlunda knep i dessa tider!

Tror ni det är så enkelt? Tror faktiskt inte att det funkar så, ok att ringa till dem men att vara jobbig? Nae….

2 tankar på “Vara lite jobbig? Jag?

  1. Fast jag har en kompis som fick sitt drömjobb efter att ha varit just ”jobbig”. Hon ringde inte bara en gång utan flera gånger till den arbetsplats där hon helst ville jobba (ingen ledig tjänst fanns utlyst) och var rätt tjatig och när en ledig tjänst dök upp fick hon komma på intervju och jobbet var hennes. Så det kan nog löna sig :-)

  2. Jag har också hört att det lönar sig men det kan ju få tvärtom effekt också…
    Känner lika som dig Karin, jag skulle klara i princip klara vilket jobb som helst bara jag fick chansen. Anser att jag är en kickass administratör men än så länge så har inte företagen jag sökt hos fattat det….

    Linas senaste bloggpost: Isadora Bronze Bijoux

Kommentarer är stängda.