26 april, 2024
Okategoriserade

Ny Bodycare från SACHAJUAN – Body Wash och Body Lotion

Idag hämtade jag ut ett paket med nya produkter från SACHAJUAN; Body Wash och Body Lotion med en doft av citrus och jasmin. SACHAJUAN är ett svenskt företag, skapat av Sacha Mitic och Juan Rosenlind 1997. De är meriterade frisörer och detta är deras insteg på hudvårdsmarknaden. De har tidigare mycket effektiva hårvårdsprodukter, varav jag tidigare skrivit om deras nya shampo och balsam. Jag använder dessa fortfarande, de är mycket dryga och fungerar bra på mitt tunna sönderblekta hår.

Men nu är det alltså hudvård, i form av dushtvål och bodylotion. De innehåller en ny svensk ingrediens som heter Oat Beta Glucan, baserad på svenskodlad havre framtagen i en kemikaliefri process. Denna påstås lindra hudirritationer och brännskador – låter väl ganska intressant? Jag har ibland problem med torra områden och ja, finnar, på benen under vintern och om denna kan hjälpa vore det ju suveränt!

Rekommenderat introduktionspris för Body Wash är 120 kr, för Body Lotion är det 140 kr. Flaskorna innehåller 300 ml. De kommer i tre dofter, Shiny Citrus: citrus och jasmin, Ginger Flower: blommig bergamott och citron samt Spicy Citrus: kryddig koriander och jasmin.

SACHAJUAN Body Care kommer ut v 7 på bla Åhléns.

Läs mer på SACHAJUANs hemsida!