25 april, 2024
Okategoriserade

Ny duk från EM – tack vare Wrapp!

Igår gjorde jag och Lotta en Wrapp-raid! Vi hade samlat på oss en del i de butiker som finns ute i Ingelsta och eftersom de slutar gälla nu denna vecka fick vi ta oss ut dit igår kväll. Kallt och ruggigt var det, men ack en så trevlig stund!

Vi började med EM, Lotta konstaterade det att hon aldrig varit där men dragit dem över samma kant som Mio. Dvs lite för dyrt för lite för mycket massproducerat skräp. Men EM visade sig ha bättre, snyggare och billigare grejer (vår soffa är ju därifrån, motsvarande soffa på Mio hade nog kostat mycket mer) och redan där var ju EMs investering i Wrapp en bra deal för dem. Lotta köpte en blockljusstake och jag köpte duken på bilderna nedan. 100% bomull i svart, beige och vitt med ursprungspris 399 kr. Nu 199 kr och jag hade ett presentkort på 100 kr.

Matchar inte riktigt med gardinen och stolsklädseln, men jaja. Dessutom hoppas jag få överta Melanthies köksbord när hon flyttar till Cypern, det blir nog ännu snyggare!

Så, ser ni nu att Wrapp är en bra grej?

Övriga besök vi gjorde var på Elgiganten – 2 nya ljusslingor till granen och 1 låda tvättmedel – 98 kr. Stadium – 2 nya tränings t-shirts för 59 kr samt JC – 2 nya ringar för 98 kr. Kom hem med en rejäl kasse och hade bara lagt ut 108 kr totalt. Bra skit det där Wrapp! ;)