19 april, 2024
Okategoriserade

I terapi

Har idag varit på vårdcentralen och träffat en terapeut av något slag. En timmes samtal i ett ljusterapirum, som förhoppningsvis leder till en kbt-terapeut om en månad.

Det där ljusterapirummet förresten, lite skönt att sitta där. Helt gratis för mig som är listad där också. Någon som provat det?

14 tankar på “I terapi

  1. Har aldrig testat ljusterapi, men varit nyfiken på det. Har hört att det ska finnas ett ”ljuscafé” här i Stockholm och har länge varit sugen på att gå dit. :-)

  2. Nu när höstmörkret är här blir jag väldigt påverkad. Mest trötthet men man är nog snäppet gladare under vår och sommar. Det låter intressant med ljusterapi. Kan tänka mig att det kan pigga upp med lite ljus.

    1. Jodå, tror inte Östertull haft det så länge dock. Jag fick testa med halv ljusstyrka och utan vita kläder, men visst gav det ändå en effekt =) Måste gå dit igen och testa mer!

  3. Hej, funderar på att byta till Östertull. Var det svårt att få en tid hos terapeut? Är du nöjd?

    Tack på förhand!

    1. Östertull är en av de bättre vårdcentralerna i stan, tycker de har varit jättebra hela tiden. Men så jämför jag med Kungsgatan också… Ehm. Jag fick en tid hos en terapeut efter en vecka, samordnaren alltså som är utbildad men inte den som behandlar. Jag kommer få tid hos en kbt-terapeut i början på december så det är ju väldigt snabbt.
      Jag är absolut nöjd! Värt den långa promenaden för mig!

Kommentarer är stängda.