Idag plingade brevbäraren på igen – och blev nog ganska förvånad av mitt rosa hår! – med ett paket från Sunsilk. Deras senaste nyhet signerad stjärnstylisten Teddy Charles – Sunsilk Thickening Volume. Ska bli spännande att prova torrshampot och misten imorgon när håret är suuuunkigt, och tänk om mitt tunna barr blev tjockt och fint med detta shampo och balsam?

Finns i butik nu, förmodligen i alla vanliga butiker.

Stjärnstylisten Teddy Charles lanserar Sunsilk Thickening Volume

– komplett volymserie för fint nordiskt hår

Nu kommer Sunsilk Co-­Creations Thickening Volume till butikerna. Sunsilk Co-­Creations har tillsammans med den internationellt erkände hårstylisten Teddy Charles skapat ännu en revolutionerande kollektion hårprodukter för volymiöst hår – Thickening Volume. Den nya serien med schampo, balsam, mist och torrschampo innehåller Root Lifting Technology och är speciellt utvecklad för att möta kvinnors strävan efter volym i sitt hår.

Torrschampot, Sunsilk Volumizing Dry Schampoo, är en nyskapande produkt som ger synbara resultat och lämnar håret med en nytvättad känsla, textur och fräsch doft. Kollektionen innehåller även ett schampo som ger håret lyft vid rötterna och ett balsam som skänker håret nödvändig näring och förbereder håret för styling. Seriens Volumizing Mist innehåller Memory Styling Technology som memorerar volymen för att den sedan enkelt ska kunna återskapas genom att använda händerna.

Bakom Sunsilk Thickening Volume står den världsberömde hårstylisten Teddy Charles. Teddy har under sin framgångsrika karriär stylat Hollywoods kändiselit och hans håruppsättningar har synts på framsidan av världens alla stora modemagasin.

– Jag har själv varit med om att ta fram Thickening Volume från Sunsilk Co-­Creations och vet hur effektiva produkterna är. Det känns bra att kunna erbjuda en hårvårdsserie som är proffsig både i framställning och resultat och som dessutom är prisvärd, säger Teddy Charles, hårstylist.

Teknologin bakom Sunsilk Thickening Volume

Torrschampot Sunsilk Dry Shampoo har en formula som förutom att ge volym även absorberar överflödigt fett i hår och hårbotten utan att tynga ner håret. Torrschampot absorberar även fukt och ger en torr, lätt och ren känsla. Både schampo och balsam i Sunsilk Co-­‐Creations Thickening Volume bygger upp hårstråns struktur inifrån, stärker, rätar ut och förenklar styling.

– Vi är mycket glada och stolta över samarbetet med Teddy Charles som är en av världens ledande hårstylister när det gäller volym och styling. Sunsilk Thickening Volume är en komplett serie som erbjuder möjlighet till vackert hår fullt av volym varje dag, säger Sofia Syrén Sunsilk Co-­‐Creations.

Teddys tips

  • Applicera torrschampo före styling. Detta ger en matt yta och gör håret enkelt att hantera.
  • Använd mist på hårrötterna för att eliminera lukt och behåll den fräscha känslan hela dagen.
  • Liva upp ditt hår med fyllighet och spänst och eliminera frissigt hår genom att använda torrschampo på hårrötterna.
  • Låt ditt hår vila – reducera värmeskador och behåll din rika hårfärg längre genom att byta ut en av veckans schamponeringar mot torrschampo.
  • Efter att ha färgat håret, då schampo och tvätt inte får genomföras inom 48 timmar, är det passande att använda torrschampo för att absorbera oljor vid hårrötterna.

Produktinformation

Sunsilk Volumizing Dry Shampoo

Absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger volym genom att lyfta håret från rötterna. Gör håret fräscht och luftigt och ger frisyren struktur.
Användning: Skaka flaskan, applicera i torrt hår genom att spraya mot hårbotten. Vänta några minuter och borsta igenom håret ordentligt.

236 ml, cirkapris 50 kr

Sunsilk Volumizing Mist

Sprayen fungerar på två sätt: ger volym och håller håret mjukt och lent. Memorerar volymen så att du enkelt kan återskapa den under dagen.
Användning: Skaka flaskan och spraya jämnt över handdukstorrt hår. Styla håret som du brukar. Återskapa volymen under dagen med händer eller borste.

150 ml, cirkapris 40 kr

Sunsilk Thickening Volume Shampoo

Schampo som rengör håret skonsamt och ger lyft vid rötterna.
Användning: Massera schampot i blött hår så det löddrar och skölj därefter.

250 ml, cirkapris 30 kr

Sunsilk Thickening Volume Conditioner

Balsamet förbättrar håret och ger det näring samtidigt som det gör det redo för styling.
Användning: Applicera efter schamponering, massera in i hårlängderna och skölj noggrant.

200 ml, cirkapris 30 kr

Okategoriserade
  1. Jag köpte för ett tag sen en Sunsilk hårmousse som visade sig vara superbra. Nu har jag varit runt här i Uppsala och letat efter den på många ställen men ingenstans säljs Sunsilk-produkter. Kommer inte alls ihåg var jag köpte moussen, tyvärr. Går det att få reda på försäljningsställen i Uppsala.
    Även nyfiken på de nya produkterna.

  2. Brevbäraren kom hem med ett paket från Sun Silk, varifrån har du då beställt? Jag har letat efter sun silk volumizing mist, men har inte hittat det någonstans.

Comments are closed.