Jag har nu städat bland mina kategorier och lagt in dem i huvudkategorier. Jag vet inte om det blir bättre, men jag måste verkligen skärpa mig.

Jag har använt kategorier som taggar förut, men kategorier ska inte användas så. En kategori ska ses som tex en grupp varor i en butik. Tex Saft och Sylt, det är två olika kategorier av varor. Taggar sen är tex blåbärssylt, hallonsylt, jordgubbssylt samt hallonsaft, slånbärssaft och hjortronssaft.

Jag har tyvärr använt kategorier till allt, vilket är lite jobbigt att fixa nu. Men nu blir det åtminstone lite lättare att hitta bland dem. För ser ni där uppe i huvudet? Där finns nu alla kategorier indelade i de huvudinriktningar som denna blogg har. Övrigt är lite stor, men de är svåra att placera någon annan stans…

Hoppas ni gillar det!

Okategoriserade
 1. Eh fatta inget som vanligt ja lär med me ti,n nångång
  ( Sommina barn brukar säga
  : Dufattar inget mamma

  jaja det går in i huvet sakta men säkert–.
  ( Tro nu inte de e så kul
  )
  Jag skämms så in i helv
  MEN NI ni kan ni yngre Va glada stolta…
  ja du åKarin du är så jä duktig !! . ( Ta åt dig! )
  menat som komplimang

Comments are closed.