3 maj, 2024
Okategoriserade

Claudia Lash Attraction

Kan jakten på den perfekta mascaran vara avslutad?

I slutet på augusti skrev jag om nya mascaror från Claudia Cosmetics, Claudia Lash Attraction med en konformad nylonborste,  och vattenfasta Claudia Lashing Out Mascara med kamformad  gummiborse. Den första mascaran kostar 69 kr, den vattenfasta 89 kr. Dagarna innan hade jag fått Lancômes nya Doll Eyes mascara så jag tänkte ju att ”gäsp, Claudias mascara lär ju vara skitkass” för ärligt talat, ögonskuggorna jag fick samtidigt var asdåliga.


Ett lager mascara.

MEN! Jävlar i havet vad bra denna mascara är! Framförallt Lash Attraction med konformad nylonborste, alltså samma typ av borste som Lancômes. Kanske kan det vara att Claudias är aningens torrare, och Lancômes lite svartare och blötare vilken också gör att fransarna blir raka. Claudia är alltså torrare vilket gör att böjen hålls mycket längre och fransarna ser långa som tusan ut. Dock blir inte fransarna så svarta med dessa, men jag brukar inte använda mer än ett lager. Det är möjligt att fler lager ger den volym och svärta jag vill ha, men frågan är då vad som händer med böjen.

Så i kampen om bäst mascara vinner högoddsaren Claudia denna kamp! Lancômes mascara kostar 305 kr på Kicks, Claudias 69 kr. Vilken tror du jag kommer köpa nästa gång?

Förresten, mina fransar har blivit lite längre på sistone! Gissa varför? Ricinolja! 40 kr för 50 ml på Apoteket, mycket bättre än 1200 kr för Revitalash!

Betyg: 4 av 5, fransarna blir inte så svarta och tjocka som jag vill. Med fler lager ökar risken att de raknar istället. Däremot håller de böjen hela dagen och ser långa ut.
Pris: 69 kr
Köpa igen: Absolut
Inköpsställen: Claudia.se eller Shopping4net.se. Tycks inte ha kommit in i sortimentet än dock.

2 tankar på “Claudia Lash Attraction

Kommentarer är stängda.