Nu kommer Clinique ut med en nygammal kräm för de med reaktiv och eksembenägen hud. Clinique Comfort on Call Allergy Tested Relief Cream,är det fullständiga namnet. Jag kommer inte testa denna då jag snarare har aknebenägen hud, men vill tipsa mina läsare om den ändå.

 

comfortoncall

Cliniques Comfort on Call Allergy Tested Relief Cream

 

Clinique relanserar ”det ultimata säkerhetstäcket”

Torr och känslig hud är ett av de vanligaste bekymren bland skandinaviska kvinnor. Clinique mener, att Oberoende av hur känslig en hud än är vill vi att alla skall kunna känna sig komfortabel i, och med, sin egen hud.

Cliniques Comfort on Call Allergy Tested Relief Cream är skapat för den som har en reaktiv hud. Förbättar hudens möjlighet att skydda sig mot irritationsframkallande påverkning  ar utifrån såsom föroreningar och luftburna partiklar. Det är en ultra-fuktande creme som innehåller fruktextraktet av den sällsynta Citrus jabara, en dyrkad frukt från Japans Wakayama Prefecture region, som effektivt lugnar en irriterad hud.

Cliniques Comfort on Call Allergy Tested Relief Cream kostar 465 kr. for 50 ml

Allergitestat. 100 % oparfymerat.

Finns i butikerna från april 2013