För några veckor sedan var det pressträff hos Dermarone som är agenter för BareMinerals i Sverige. Tyvärr kunde jag inte närvara, men fick produkterna här i efterhand att testa och utvärdera. Älskar förpackningarna, så himla fina mönster!

BareMinerals har i höst lanserat en hudvårdsserie som är baserade på det egenutvecklade ”ActiveSoil Complex”, som utvinns ur näringsrik, jungfrulig jord och innehåller en rik mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler med hudförbättrande effekt. Tydligen är detta ämne så rent att det går att dricka, låter ju… gott med processad jord. Alla produkter är signerade med Leslie Blodgett namn, skaparen av denna serie och VD av BareMinerals. En visionär jordbrukare med 45 års erfarenhet av ekologisk odling fick höra om Leslies arbete med mineraler och ett samarbete tog form dem emellan.

Jag har fått de fyra förpackningarna längst till höger, den längst till vänster med Naturally Luminous Daily Duo fick jag på Kicksträffen. Den innehåller ett mindre kit för 30 dagar med rengöringskräm och fuktlotion. Men efter den har vi Pure Transformation Night Treatment, en puderprodukt för nattlig behandling. Prime Time, en färgad primer för ögonlocken. Deep Cleansing Foam, en rengöringskräm som beskrivs som lyxig, samt Purely Nourishing Moisturizer Fet/Blandhud som är en lätt fuktlotion.

Deep Cleansing Foam

Lyxig rengöringscreme.
Milt, djupverkande rengöringscreme som blir till ett rikt lödder som tar bort orenheter och makeup utan att torka ut. Behandlar din hud med essentiella mineraler, fukt och näring så att den blir len, smidig och fräsch.

• Fri från parabener, parfym och artificiella oljor
• Passar alla hudtyper

Användning: Ta en liten mängd creme i handflatan – en ärtas storlek räcker – och arbeta upp till ett rikt lödder med lite ljummet vatten. Massera in i ansiktet med små cirkulerande rörelser och skölj av noga. Använd morgon och kväll. Undvik ögonområdet. Kan även användas vid rakning.
Läs mer här!

Pure Transformation Night Treatment

Banbrytande mineralprodukt för nattlig behandling, med RareMinerals ActiveSoil Complex.

Puderbaserad nattbehandling, en unik nyhet från bareMinerals. Fullmatad med en koncentrerad dos ActiveSoil Complex som efter endast två veckors användning dramatiskt reducerar och minimerar förstorade porer. Har även energigivande och hudförnyande effekt. Levereras med inbyggd, ultramjuk borste för behaglig applicering. Applicera innan du lägger dig och vakna upp med en klarare, lenare, återfuktad hud med jämnare hudton!

• Finns i nyanserna clear, light, medium och tan.
• Inbyggd, ultramjuk borste som är lätt att rengöra.
• Kladdar inte av sig på örngottet.

Användning: Applicera på ansikte och hals som sista steg i din hudvårdsrutin. Skaka burken försiktigt så att lagom med produkt fastnar på borsten. Öppna locket, knacka av överflödig produkt och arbeta in med mjuka, cirkulerande rörelser.
Läs mer här!

Purely Nourishing Moisturizer Fet/Blandhud

Lätt fuktlotion för fet/blandhud.
Gör huden fastare och mer elastisk, ger ökad lyster och förbättrad hudstruktur. Den får sin kraft av ActiveSoil Complex som med sitt unika elektrolyssystem förser huden med optimal fukt och kraftfulla antioxidanter.

• Fri från parabener, parfym och artificiella oljor.

Användning: Applicera på rengjort ansikte och hals morgon och kväll.
Läs mer här!

Just nu är det lite off att jag får nya rengöringsprodukter, jag håller ju på med OCM. Men jag ska ge dessa en chans och se vad jag tycker! Spännande är det iaf och jag hoppas jag blir nöjd!

Okategoriserade