image

Ja herregud, det var fruktansvärt roligt igår! Danne har ju en lite mer avancerad form av dansmatta som ni ser, vilket gjorde det hela lite mer stabilt. Han är ju aaaaningens duktigare än oss om man säger så. Medan vi stod och slet med ett hopp lite då och då, steppade han som värsta galningen på en mycket högre nivå. Jag skrattade verkligen precis hela kvällen.

Sedan hjälpte det ju också med allt socker. Jag har nog aldrig varit så hög i hela mitt liv, tre månader utan socker och så plötsligt en budapetsbakelse, vin, baileys, ostbollar och slutligen kladdkaka gjorde ju sitt till liksom. Men det gör inget, för det var en kväll jag verkligen behövde med fina underbara Lotta och Danne och hans kompisar.

Kul, var ordet! Är inte så himla bakis idag dock, mest trött.

» Här hittar du startinlägget!

Okategoriserade