Jag har inte lätt för att lita på eller älska någon. Jag har blivit bränd otroliga mängder gånger av folk jag trodde var min vän och dumpad av pojkvänner som jag trodde älskade mig. Jag har därför svårt att släppa in någon nära inpå mig.

Men de på bilden – plus mamma, pappa och Melanthie som ni ser i ramen bakom Lotta – är de jag älskar mest på denna jord. Wendy, Anders och Lotta. Dessa personer får allt av min generositet, lojalitet och glädje. Tyckte det var oerhört konstigt när Bella tog avstånd från mig, jag hade stöttat henne väldigt mycket och behandlande henne precis som Lotta nu. Men jag antar att alla är olika, Lotta gillar min stil och Bella ja… Vad hon gillar vete sjutton.

Men nej, har inte lätt för att älska och förtjänar du min kärlek gör du bäst i att vara rädd om den ;)

» Här hittar du startinlägget!

Okategoriserade

Comments are closed.