Igår var vi hemma hos Melanthie, min pappas  fru – eller änka numera, för att fota fyrverkerierna från balkongen. Några bra bilder blev det, men tyvärr fick de tekniska problem så halva föreställningen visades aldrig. Trist för dem…

Men, det var inte det bästa med besöket! Melanthie hade nämligen köpt en present till mig!

En present, till mig? Vad kan det vara? Chanelsnören... ?

En ask! Med namnet 29 Lagons!

Askporr

Ååååh, favvofärger!

Såååå fina skuggor! Perfekt valt! Man skulle kunna tro att hon känner mig!

Snabbswatch på fingrarna! Ska göra en ordentlig mejk med denna senare. Från vänster, den ljusgrå som är längst ner till höger, den blå som är längst nere till vänster. Den vita, högst upp till vänster och slutligen den gråblå högst upp till höger. Love! Ursäkta mina skitiga naglar, rester från skogsturen...

Tack Melanthie! Det här var oerhört generöst, hon kan vara rätt galen ibland…. ;)

Vad säger du, vilken kombo vill du se i en mejk?

Okategoriserade

Comments are closed.