Jag är medveten om att 80% av er som kommer hit kommer enbart för sminket. Ni skiter fullständigt i mina foton, mina texter, mina bokrecensioner eller livsinlägg. Ni kommer för mejkerna och nagellacket men orkar sedan inte kommentera. Vilket såklart är helt ok =)

Men eftersom detta fortfarande är min blogg och en långtgående strategi i mitt liv för att nå välmående och lycka är att äta rätt och träna, blir det ju en del om det också. Jag tycker livsstilsbloggar är roligare att läsa, så är det bara. Jag undrar bara om ni vill ha mer av detta, mer teori kanske om olika saker etc.

Nå, rösta nedan!


Okategoriserade
 1. näee!! Vi sk’TER inte i dina foton!! jAG TYCKER DET ÄR JÄTTEKUL LÄSA SE DINA FINA BILDER
  Sen tycker jag det är trevligt se dina recept det gillar jag
  ja å så klart jag vill se bilder på nagellack o meik !
  Det var min personliga åsikt det !!
  Fortsätt du bara för det uppskattAS!!!!!

 2. Åhej åhå, jag tillhör då rakt inte de 80 procenten i så fall. Jag gillar blandningen som den är. Smink är dock inte särskilt intressant för mig, däremot nagellack, vilket var anledningen att jag hittade hit alls.
  Jag ÄR usel på att kommentera, ber om ursäkt för det, uppskattar dock det mesta. Foto, böcker och livsstil är mina favoriter.
  Det var kanske det tidigare lchf-inlägget som triggade mig att kommentera alls då det är ett ämne som jag lite ”brinner” för och jag hoppas verkligen inte du tog illa upp, det var absolut ingen kritik.
  Tycker du är superduktig med både träning och mat, heja dig!
  Med det sagt tänker jag avstå från att rösta då jag tycker du ska fortsätta precis som du gör … och då ska jag också försöka bli bättre på det där med att kommentera :)

 3. Elisa: Kul att du alls hittade hit tycker jag! :D Du får gärna kommentera och vill du flamea mig får du gärna göra det också! Bara du gör det sakligt och konkret =) Jag tog absolut inte illa upp bara så du vet, så känslig är jag inte!
  Jag vill inte kalla mig duktig, jag vill inte trigga mig själv på det sättet. Jag vet bara att jag mår bra av det och måste fortsätta och vill gärna dela med mig också.

  Tack för att du alls kommenterar! :D

 4. Jag tycker dina livsstilsinlägg är mer intressanta än make-inläggen. :) Men det är svårt att få kommentarer, det är samma för mig. Det är nog samma för alla. Men man får tänka på att de allra flesta på nätet är s.k. ”lurkers”, de ”deltar” sällan. Det är bara ett par ynka procent som faktiskt deltar och kommenterar. Så med tanke på det så har du en bra kommentarsstatistik! :) Att såna som Blondinbella och andra storbloggare får hundratals kommentarer, beror på att de har flera tusen besökare varje dag, så procenten av kommentarer i relation till besökare är faktiskt lika även för dem! :)

  • Mia: Du har helt rätt!! Dessutom är 90% av deras (Blondinbella mfl) kommentarer ”LÄS MIN BLOGG!!!!!!!” så ja… Mina kommentarer är väldigt mycket mer värda!! :D

 5. Gillar både lack/makeup och andra inlägg, speciellt dina fina foton och bokrecensionerna. Kommenterandet blir det ju mindre av, mycket riktigt för att jag inte ”orkar” så ofta. Därmed inte sagt att jag inte tycker att helheten i bloggen är bra.

Comments are closed.