2 maj, 2024
Okategoriserade

Day 20 – This month

Ipanema Beach i Rio, som även det drabbas av taskigt väder i november. Snittemperaturen var 25 grader och var man van vid det svenska novembervädret är det ju ett riktigt paradis!

Nu glömde jag visst att skriva inlägget före 12… Satt och kollade på The Fashion Show med Iman och glömde av tiden! Hoppsansa!

Nå, ämnet är den här månaden. November. Jag tror nog att de flesta av er håller med om att november är en osedvanligt tråkig månad. Mörk, trist, grå och kall. Nu har det förvisso kommit snö, så det är åtminstone inte så mörkt som det brukar vara så här års.

Men visst vill man hellre vara på andra sidan ekvatorn vid denna tidpunkt? Som 2007 då jag var i Rio De Janeiro. Denna månad år 2010 har varit ovanligt tuff. Jag har fått ta många väldigt obekväma och ovälkomna beslut i Nailmail. Kanske kan de rädda Nailmails framtid, men just nu känns det tufft. Jag trodde att nysläppet av webshoppen skulle lyfta det till nya höjder… Och det gjorde det! Bara lite för bra!

Snart är månaden slut, december tar vid och därmed all julhets. På det sättet är november en rätt bra månad, folk börjar prata om julen och julklappar och det är möjligen pyntat på stan. Men det är inte K-A-O-S!

Men solen skiner även i november. Om du hittar en solfläck i molnen, stirra på den tills du somnar stående eller nåt. För solen lyser där ovan molnen, hur svårt det än är att fatta det.

En tanke på “Day 20 – This month

  1. Va bra att webshopen blev så lyckad.
    Titta ut, det är snöstorm ! Det bara vräker ner, du hade faktiskt tur med vädret tors-fre.

Kommentarer är stängda.