27 april, 2024
Okategoriserade

Fynd på Kicks

Som sagt, rea på Kicks och jag fyndade en del. Vill jag hoppas iaf.

Scholls kräm för hård hud, 40 kr mot normala 79 kr (såg den för 56 kr på Ica dock). Beleza testade denna och var ganska begeistrad vad jag förstod!

En IsaDora-palett med bruna skuggor, Classic Browns. Bruna skuggor är en riktigt bra bas och får iaf mina ögon att poppa. Sedan min Mus Deadly bokstavligen dog (haha!) har jag inte haft en bra brun skugga. Denna är en värdig ersättare hoppas jag, åtminstone för de 39 kr den kostade, mot normala 129 kr.

Och så BalmBalm. Här fanns det en del att välja på, handkräm, ansiktskräm och läppgunk. Allting var väldigt billigt, så höll nästan på att plocka på mig en av varje. Men det blev ett läppbalsam (även om jag egentligen hatar burkar) med Tea Tree. Tea Tree är som ni vet antiinflammatorisk och därför lämplig på sår och sprickor i läpparna. Denna kostade 21 kr, mot normala 69 kr.

Och som ni ser gillade Wendy den ordentligt! Kanske för att den är 100% organisk och 100% naturlig? Vem vet vad som rör sig i Wendys 30 gram stora hjärna, men hon brukar ha bra smak. Hon gillar ju mig! Hah!

Nå, har du fyndat på Kicks rea? Finns även online!

7 tankar på “Fynd på Kicks

  1. Det fanns kanppt någon rea på Kicks i stan i Uppsala, såg ut som att de inte hade fått upp allt än…..

  2. Haha du är rolig du !! (det du skrev om Wendy)
    ska iväg ner här i La se om de börjat rean här..
    Hm förresten hittade du inget nagellack???

  3. oki Karin !!
    jAG KÖPTE fick iaf Fatt påå I guana och 108 degres + annat nu ä jag såå trött städat mitt badrum så jag slog sönder knogen
    s’t*n va de blör
    and who cares-

Kommentarer är stängda.