18 april, 2024
Okategoriserade

Frustrerad

Jag är så vansinnigt frustrerad. Det känns som att jag har så mycket kompetens, talanger, styrkor och kunskaper inom så många ämnen – men jag kommer ingenstans! Jag har så höga mål med mitt liv och jag vet att just nu har jag en ganska bra tillvaro. Rent fysiskt mår jag jättebra med min kosthållning och hur jag tränar. Men jag vill ha mer! Jag vill ha ett hus på landet med knarrande golvtiljor, höns i en hönsgård och en kaffe på altanen i morgonljuset.

Men just nu är allt jag sliter för enbart att klara hyran. Jag är så trött på allt slit som inte leder någonstans. Varför kan jag inte ha antingen en framgångsrik frilanskarriär eller ett bra jobb? Jag orkar snart inte leva detta utan att få någon belöning för allt slit…

Gaah!

7 tankar på “Frustrerad

  1. Så länge du kämpar på och håller modet uppe så kommer det att ordna sig! Sätt upp delmål och tänk positiva tankar så är du snart där. Quitters never win and winners never quit! Men vet precis hur du känner dig.. Massa kramar

  2. +1 från en sambo som delar både känsla, vilja och inriktning. Och som framgår av min senaste tweet via CommentLuv nu klev ur steg ett i att få tillbaks energin att fightas vidare med. PowerNap över, nu brassa lax till älskade sambon!

  3. Förstår att det suger, men sök dig till E.ON vetja! Suverän arbetsgivare med stora utvecklingsmöjligheter och superba förmåner. Jag trivdes helt fenomenalt bra när jag jobbade där.

  4. +1 på allt! Vad ska vi göra? Starta frilansarföretag ihop? Jag vill också ha ett knarrande hus, kaffe i morgonljuset och en katt i knät.

    1. Elin: jodå, ger upp gör jag väl inte men vill se resultat snart…

      Viola: har sökt dit massor med gånger, de vill aldrig intervjua mig.

      Karin: Jaaa! Det vore så skönt med en kollega!

  5. Mycket egendomligt. När sökte du senast? De har förvisso haft anställningsstopp de senaste åren, har jag hört, men ändå.

  6. Du kan jo hyra et hus på landet! Kanskje utvide nettbutikken.?

    Ser du fremover med positive eller negative tanker? Tankens kraft er sterk vet du:)

Kommentarer är stängda.