29 mars, 2024
Okategoriserade

Första intrycket – Easytones

Ok, ett kort inlägg om mina första intryck av mina Reebok Easytones då. Jag har under två dagar gått två kortare promenader, eller mer rundor på stan. Första dagen hade jag väldigt problem med att mina fötter somnade! Eller domnade snarare, inte alls samma stickiga känsla som när fötter somnar. Det var en riktigt obehaglig känsla som jag aldrig upplevt förut. Antar att kuddarna ställer till det lite för mina fötter.

Dessutom fick jag såklart skoskav på mina lilltår, har rätt rejäla liktornar där. Men idag med plåster där var det inga problem. Den sömmen kommer ju försvinna senare av trycket från mina tår.

Idag fick jag inte riktigt lika mycket problem med att de domnade, men det kändes ändå vid några tillfällen. Jag hoppas verkligen att detta är övergående. Men, ingen träningsvärk. Ingen träningsvärk i rumpan, låren eller vaderna. Kanske är det något som kommer vid snabbare powerwalks, får prova det vid tillfälle.

Imorgon ska jag jobba, alltså gå ca 12 000 – 14 000 steg och jag tänkte ha dessa på mig. Vi får väl se hur lycklig min kropp är efter det…

2 tankar på “Första intrycket – Easytones

Kommentarer är stängda.