23 april, 2024
Okategoriserade

Sommarprodukter från Lumene

Lumene har släppt nya produkter inför sommaren, perfekta för en fräsch sommarlook. Jag har fått hem samtliga dessa produkter och kommer hårdtesta dem nu i sommar.

Mest nyfiken är jag på Skin Tone Perfectorn! Ska bli intressant att se hur den fungerar, om man ser ut som att man kletat på brunkräm eller nåt. Även Lip Lacquers i lackrött och bärrosalila är mycket spännande. De är superkladdiga och går inte att tvätta bort bara sådär. Like i min bok!

Sommarprodukterna från Lumene är:

Fråm vänster: Body Scrub, Body Lotion, Shower Gel, Shimmering Body Lotion och Skin Tone Perfector.

Kroppsprodukterna Birch & Honey som innehåller 80% naturliga ingredienser och ger en perfekt bas med body scrub, shower gel och body lotion. Samtliga produkter av denna serie kostar 49 kr/225 ml, mycket prisvärt måste jag säga.  Doftar väldigt gott också!

Shimmering Body lotion som ger huden en härlig färg och lyster. 135 kr/150 ml

Skin Tone Perfector – en lättfärgad ansiktskräm som ger huden en naturlig lyster och solkysst färg. Ett tips är att blanda ut den med din foundation för ett mer täckande resultat. Finns i färgerna Honey Glow och Sunny Fresh. 89 kr/30 ml.

Från vänster: Bronzer Indian Summer, ögonskuggorna Hot Wind och Illusion.

Sminkserien Trend Collection Summer Delight som framhäver solbrännan med bronzer, ögonskuggor, läppglans och nagellack. Ögonskuggorna finns i nyanserna Hot Wind (rosa) och Illusion (brons). 115 kr/3 g.  Bronzern heter Indian Summer och kostar 125 kr/10 g. Läppglanset  är i färgen Pärlemor, kostar 95 kr/6 ml.

Lumene lanserar nu även Lip Lacquers som täcker lika bra som ett läppstift men ger läpparna mer glans och starkare färg. De två jag har fått har inga namn vad jag kan se, men de finns i 10 olika 10 bäriga, glänsande färger för 109 kr/5 ml.

Lumene finns på Kicks och Åhléns bla, de ingår i mellanbudgetskiktet på mellan 49-200 kr.

3 tankar på “Sommarprodukter från Lumene

  1. Har du testat någonting tidigare från Lumene? Jag har hittat ett läppstift från dem som är MLBB men jag har aldrig testat deras grejer så undrar lite om det är bra?

  2. Nej, jag har inte köpt det än. Ville försöka ta reda på om deras läppstift var något o ha innan jag inhandlade…

Kommentarer är stängda.