Too Faced har kommit med en bunt nyheter inför sommaren! Nu ska du se ut som en filmstjärna från Hollywood med klassiska romantiska sommarfärger.

Primed and Poreless – Skin smoothing face primer 350 SEK

Börja med en primer som slätar ut huden och ger ett utslätat och jämnt intryck helt fri från störande porer.  Too Faced’s senaste primer är en sommarversio av den berömda storsäljaren Primed and Poreless. Nu introducerad med en svag gyllene nyans, för att skapa den solkyssta vackra färgen.

Full Bloom – Cheek and Lip Colour  225 SEK

En fräsch och lätt pigment-rik rouge som lika väl kan läggas på ögonen som på kinderna för att framhäva skuggor och highlights. Den krämliknande rougen appliceras med fingrar eller den legendariska Kabuki-borsten. Kan kombineras med:

Full Bloom – Ultra Flush Blush  225 SEK

Som finns i nyanser med namn som Sweet Pink, Who’s your poppy och Cocoa Rose. Lägg denna puderliknande rouge ovan den krämliknande rougen, eller ensam. Hur är du gör så kommer du uppleva ett resultat som ger lyster och fräscha somriga toner

Bronze-buki – Brush 310 SEK

Varje kvinnas sommardröm, en version av den redan klassiska Kabuki-borsten. Bronze-buki är speciellt framtagen för att kunna lägga en lätt och nyanserad sommar make-up som kan förstärkas till kvällen. Borsten i sin unika utformning gör att vem som helst kan få fram ett professionellt slutresultat, vare sig man vill ha mera dramatisk airbrushed stil, eller den ack så svårt att uppnå; naturliga sommarelegansen.

Glamour Gloss – Volymizing Lip Gloss with Lip Injection Comfort Plump 210 SEK

En super glossy läppglans som ger naturligt fylliga läppar samtidigt som det tillför fukt. Finns i  tolv nyanser, allt från Hollywood glamorösa nyanser till sommarens nya mjuka nyanser This is Pretty och Chihauahua Bite.

The Bronzed and the Beautiful – Bronzing Collection 395 SEK

Det idealiska kittet som ger dig allt du behöver för sommarens vackraste make-up. Innehåller både primer, tre av de bäst säljande bronzer nyanserna och ett exklusivt guldpuder som lyfter hudens naturliga sommarfärg. Detta är back-stage kittet som gör dig till filmstjärna.Självklart följer Too Faced’s berömda instruktionskort med som ger dig tips på hur du applicerar nyanserna olika för att hitta möjligast många olika varianter på din sminkning.

Size Queen – a mascara that measures up 230 SEK

Size does matter. Med denna maskara får du garanterat det mest framhävda ögonfransarna i sommar. Själva borsten är stor, väldigt stor och formad som en korkskruv. Ingen ögonfrans kommer undan. Med bara en påstrykning uppnås en effekt av multilager. Dessutom innehåller den C- och E-vitamin samt Panthenol för att ge extra näring och hålla fransarna friska.

Okategoriserade