20 april, 2024

Nailmails nya nyhetsbrev!

Ett av förslagen vi fick i marknadsundersökningen var att ge ut en tidning, tack Rebecca för idén! Vi har jobbat intensivt under hela mars för att få den klar i tid till april, eftersom vi tänkt oss skicka den 1 gång i kvartalet. Förhoppningsvis har de flesta av er fått vår lilla tidning i brevlådan idag!

Men det beror ju givetvis helt på vad ni tycker om den om vi skickar ut fler nummer! Vi hoppas kunna ha med intervjuer eller andra intressanta texter på de sista sidorna, om du vill bidra med något är du väldigt välkommen! Maila bara på info@nailmail.se. Hör gärna av dig via mail eller här i kommentarerna om vad du tycker också!

Jag är också medveten om att en del helt enkelt inte kommer få den pga fel adress etc. Jag har uppdaterat dessa nu och ni kan också läsa vårt nyhetsblad här i webbversion. Om du får ditt brev vidaresänt får du gärna höra av dig så jag kan dubbelkolla att jag har den rätta adressen.

Här kan du läsa vårt nyhetsblad!

 

Så den dåliga nyheten då. Rescue Beauty Lounge har höjt sina priser, till $20 i inköpspris. Detta innebär att jag måste köpa alla nagellack från dem för $20 och får ingen som helst mängdrabatt. Därtill kommer tull från USA samt alla kostnader för mig att skicka ut lacket till er. Därför kommer jag inte kunna ta ett lägre pris än 235 kr styck för dessa. Och tro mig, jag tycker det är helt sjukt och jag är extremt besviken. Jag hoppas ni har förståelse för detta, jag skulle förlora 1000 kr per 10 lack jag säljer om jag tar ett pris på 135 kr som jag trodde jag skulle kunna ta.

Jag tycker därför att om ni är intresserade av RBL ska ni beställa dem själv. Då får du ett mycket bättre pris och råkar du ut för tull är den summan överkomlig. Priset som står i broschyren är också fel som ni förstår.

Dock blir inte juni helt bortkastat, för vi tar in Del Sol också! Dessa kommer bli bra mycket mer överkomliga i pris trots frakt och tull från USA.

10 tankar på “Nailmails nya nyhetsbrev!

  1. Ang RBL: Meh! Så jäkla bra är väl inte de lacken? Tycker inte att de är värda det priset. Det kommer de säkert bara att förlora själva på. *fnys*

    Ska bli kul att kika igenom tidningen när jag kommer hem. :) Jag vill även berömma er för webshoppens nya layout. Jättefin och proffsig. Snygg och prydlig. :)

    1. @Pamsan, Nej, jag tycker nog inte det. Och med det priset som jag måste ta är det absolut inte värt priset!

      Tack så mycket! Jag hoppas du kommer gilla broschyren också, speciellt sista sidan… ;)

      1. @Karin, Jag blev jätteglad över att du tipsat till min blogg i nyhetsbrevet. Tack så hemskt mycket för det. Nyhetsbrevet var ju jättesnyggt. Kul att läsa och jag ser redan fram emot nästa. :)

  2. Hej!

    Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken!

    Vänliga Hälsningar,
    Miss Alicia

  3. Det var en kul överraskning när den kom i brevlådan, det där lilla extra. Me like. Fast först fick jag nästan panik och trodde att jag på nåt mystiskt sätt missat att betala fakturan, det ska erkännas….

    1. @Vikab, Vad roligt att du gillade den! =)

      Hehe, det vore ju mindre kul! Men skulle du få en påminnelse kommer den direkt från Klarna, kan ju vara bra att veta =))

Kommentarer är stängda.