23 april, 2024
Okategoriserade

Drömhuset

Jag har hittat mitt/vårt drömhus. Ett riktigt vackert kråkslott från 1898 ute i Gusum, 45 minuter söderut från Norrköping på E22. Huset har ”stort renoveringsbehov”, vad det nu kan innebära med vattenskador och flagande målarfärg. Åååh, det är sååå vackert och jag skulle verkligen vilja ha det – plus att vi har råd med det!

Kolla fler bilder här. Och jag kan faktiskt leva med hela inredningen också tills vi har råd med uppfräschning. Så ingen panik där heller….

Någon med erfarenhet av ett gammalt hus och kanske vad en besiktningsman kan tänkas kosta? Och mamma, vill du följa med mig på visningen den 16e?

11 tankar på “Drömhuset

  1. Så coolt! Vilka möjligheter. Utgångspriset var ju inte heller så farligt. Men jag som är så nojig skulle nog inte våga vara ensam där mörka kvällar och nätter. *fniss*

  2. Åh så fint! Förstår att du vill ha det. Jag har alltid drömt om ett hus/lgh med ett litet torn!

  3. Superhäftigt, men jag säger som Pamsan, inget för mig en ensam mörk kväll. Känner att det står någon där i trappan…
    Men om man är lite mer vettigt funtad än jag och inte går på sånt där och dessutom inte har 18 tummar mitt i ena handen och 3 i den andra, då säger jag SLÅ TILL! Hur fint som helst ju!:)

  4. Ett vackert yttre är inte garanti för ett gott inre. Ett husköp är svårt, man måste bedöma, kolla, undersöka, tänka, beräkna ALLT till 150%. Åtminstone när det handlar om ett så gammalt hus.
    Med risk för att bli kallad glädjedödare osv:
    Bara en liten fråga – huset har varit ute till försäljning mer än 200 dagar. Varför har det inte blivit sålt, om det nu är så underbart?

  5. Du kan det du vil! Kan hende det er råte og skader på huset, men skal en kjøpe billig så må en jo regne med litt sånt…

    Dra å se på drømmehuset, kanskje du tør satse:) om ikke annet så kan du jo legge inn et bud som er mye lavere enn prisantydning.

Kommentarer är stängda.