4 maj, 2024
Okategoriserade

Inkontinent?

Wendy har fått ännu ett problem. Inkontinens. I morse när jag vaknade med henne i famnen var hon blöt om rumpan och i sängen. Kiss. Likadant när hon sedan låg på min mage.

Bådar inte gott det här. Veterinären på onsdag, dagen före min födelsedag…

9 tankar på “Inkontinent?

  1. Jobbigt både för Wendy och er människor just nu. Stöd och kramar från Jämtland as always:)

  2. Oj, lilla stackaren… Hoppas verkligen det ska ordna sig men jag förstår din oro. Hon är ju gammal nu. Känner verkligen med dig. Jag skulle vara helt förstörd om det var Edit. Kram på dig, Karin, och på Wendy.

  3. Hoppas allt går bra med Wendy! Håller tummarna…
    Ska själv till veterinären på måndag med min katt Nikita, som fyllde 11 år i somras.
    Hon måste ev operera bort urinstenar igen, det blir väl 3:e op på 2 år eller nåt sånt… :(
    Tyvärr är det sällsynta urinstenar som inte löser upp sig med veterinärfoder, som hon ändå äter för säkerhets skull. Jag vet inte hur länge jag orkar med detta… Det började dagen före julafton, hon blev bättre ett tag, men nu är det lika illa igen. När Nikita dör så hamnar jag på psykakuten… :( Det enda positiva är att hon äter och dricker normalt och är pigg som en liten kattunge, trots att hon måste ha jätteont i urinblåsan…

  4. Tappa inte hoppet än, det kan vara en helt vanlig urinvägsinfektion. Våran katt läckte precis som du beskriver och var våt om rumpan hela tiden (de få 12 timmarna jag stod ut innan jag åkte till veterinären) och det hjälpte med lite medicin.

    Vi hoppas på något enkelt.

Kommentarer är stängda.