16 april, 2024

Dagens: Heart me in the corner

Upp tidigt idag för frukost på Lasso tillsammans med Eva. Ni är kanske nyfikna på hur webbsidan blev som jag gjorde åt Lasso? Ta er en titt här på http://lassonetwork.se! Jag tycker den blev grymt cool, önskar jag hittat den blå rostiga bilden själv! ;)

Efter Lassofrukosten gick jag till Nailshop och träffade Helén. Två tjejers paket har försvunnit på Posten, hoppas att de bara trillat av nånstans och ingen klåfingrig liten tjuv snott dem :( Vi planerade också våren med Nubar – det blir Prisms och en till kollektion, men inte förrän i april pga leveranstider från USA. Så efter Barielle blir det nåt annat kul, Color Club kanske? Tror det är för tidigt med Orly då men kan kolla det iofs.

Nu sitter jag hemma och väntar på att UPS ska 1) lära sig hitta 2) lära sig använda gps 3) lära sig ringa kunder de ska leverera till. Under tider dom lär sig det har jag satt upp en lapp på vår grind där det står 12 B, nu måste de banne mig hitta! Klåpare! Visste inte att de anställde folk som inte kan räkna ut att 12b ligger mellan 12a och 14a….

Dagens är med Viva La Divas matta skuggor, en brun i den inre ögonvrån och den mörkgrå i den yttre och under ögat. Svart gelliner och mascara. Visst ser mina fransar längre eller iaf fylligare ut? I den ena ögonvinkeln satte jag tre små röda hjärtan från Make Up Store, jag  fäste dem med ett superklistrigt läppglans från H&M faktiskt! De sitter kvar fortfarande =) Man tager vad man haver =)

5 tankar på “Dagens: Heart me in the corner

  1. Snyggt med matta skuggor! Det där med Prisms låter alldeles underbart. Jag gillar både Color Club och Orly så för mig spelar det ingen roll vad det blir. Zoya var helt uteslutet eller? Såg äntligen swatchar hos Scrangie på Zoyas nya kollektion. *droooool*
    .-= » Pamsans senaste inlägg: Earth vs. Conserve =-.

  2. WOW, vad använder du för mascara? Eller är det dina föräldrar som skänkt dig dina långa fransar?

    Snygg makeup i övrigt. Men är det inte lite irriterande med glittren i ögonvrån?
    .-= » iDAs senaste inlägg: Boosta din hjärnkapacitet =-.

  3. iDA: Det är L´oreal Extra Volume Collagene +, den som Eva Langoria Parker gör reklam för. Men fransarna har blivit lite fylligare eftersom jag också använder Make Up Stores Treatment mascara. =)
    Och hjärtat störde inte faktiskt, den var precis utanför kanten.

  4. Gärna Zoyas nya kollektion, eller kanske OPI’s nya, där fanns några riktigt snygga färger inför våren tycker jag.

Kommentarer är stängda.