1. Japp, jag har kört det till och från sen nyår. Undantag har varit när jag var bortrest vid två tillfällen. Första dagarna fick jag lite hjärtklappning, men det gick över ganska snabbt och är tydligen ingen fara. Jag har gått ner 5 kilo hittills, men nu går det trögt så behöver nog lägga in en högre växel, har minst 10 kg kvar som ska bort till sommaren…

  2. Har kört LCHF sedan i slutet på januari (gjorde det för några år sedan också) och tycker det funkar. Blir mätt på bacon och äggröra och håller mig ändra tills lunchen.

    Håller du dig inte mätt så har du haft för lite protein och eller för lite fett. Kan rekommendera att du kollar kostdoktorn.se eller GI-noll, skriven av Sten Sture Skaldeman.

    Det man kan tänka på är att det kan ta tid att börja gå ned i vikt. Själv gick jag ned 2 kg och minskade 2 cm kring midjan första veckan men sen har jag stått stilla. Men jag tragglar på. Det kan vara trögt i ingången men sen brukar kroppen ha vant sig och börjar släppa ifrån sig fettet.

    Gillar den här ätstilen för jag slipper få de blodsockerdippar jag annars får mellan varven…

    Nu måste du ju inte äta just ägg och bacon, testa med något annat till frukost. Ostskivor med lite smör på (är godare än det låter) eller varför inte ostskivor med pruiscutto?

  3. min mamma har kört på det i ca 7 månader nu och det fungerar jätte bra för henne. Hon säger själv att hon faktiskt mår bättre och det märks på henne.

Comments are closed.