Äntligen kommer torsdagens mejk! Som ni har väntat!

Grundade med UDPP, därefter ljust gröna Green Hills från Mist Stockholm över hela den rörliga delen av ögonlocket. I globlinjen och suddad upp mot ögonbrynet mörkare gröna Blade Runner från Nars. På bilderna ser ni också att jag färgat mina ögonbryn och fransar. Tycker nog brynen blev lite för mörka, men de är redan ljusare så det håller ju inte så länge. Men tänk att jag inte kan ta en bild utan att jag höjer på ögonbrynet sådär?

Nåja, sminket höll ganska bra trots snöstormen, dock rann min foundation av mig rätt snabbt. Jag använder ju en kräm från KCeutic och den är grymt kladdig, sjunker liksom inte in i huden och blir torr. Så kanske funkar bättre i sommar om jag helt skippar foundation. Iofs ser jag väldigt flottig ut med den… Jaja.

Comments are closed.