18 juli, 2024

Essie – Going Incognito

Jag har just nu Essies Going Incognito på naglarna. I lampljus är det inte så märkvärdigt, men i solljus blir det otroligt vackert. Det är grönt, och blågrönt, och dammigt grågrönt på samma gång. Inte duochromt men det är liksom svårt att förstå vilken nyans av grönt det liksom är.

Detta är två lager, jag föredrar två då jag kan korrigera sånt jag slarvade med i lager ett. Men det täcker bra på första faktiskt och flyter på otroligt fint. Mycket förvånad över hur bra för att vara Essie faktiskt, trodde nästan det var ett RBL ett tag. Fjärde dagen utan chipp och utan att tröttna!

Ser ni huset i lacket? Och ursäkta mina torra och trasiga nagelband, måste verkligen starta en ny regim även där!

3 tankar på “Essie – Going Incognito

  1. Jag tycker faktiskt att Essies senaste kollektioners krämlack är mycket bättre än RBL. Fast jag är itne så impad av RBL överhuvudtaget. Tycker många av deras lack blir flammiga och bubblar och är trista på olika sätt.

Kommentarer är stängda.