29 mars, 2024
Okategoriserade

Huden

Vad hemskt det är att ta bilder på sig själv i 3000 pixlar stort. Herregud, jag ser verkligen F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G ut! Men kolla då istället bilden där jag har smink. Den tog jag igår, alltså dag 6 efter vi-peelingen. Förutom att huden kändes jättelen syns det knappt något alls av stora porer och elände som jag tidigare drogs med.

Bilden utan smink dock tog jag nyss, efter ett alldeles för hett bad. Så där röd är jag inte egentligen. Inte heller så där blank, det är ju min K Ceutic som blänker. Men tyvärr försvann inte min fläck i pannan, den är rätt tydlig även på bilden med smink. Det får man för att man slarvat med solskydd…

Men kolla den här bilden, här syns det väldigt tydligt. Så nog har behandlingarna hjälpt! Bilden är från augusti 2009.

9 tankar på “Huden

  1. Pigmentförändringen på överläppen tycks ha försvunnit helt, och fläcken i pannan syns ju knappt. :-)
    Jag har lyckats bleka ner mina pigmentförändringar en del med hjälp av en AHA-mask, men jag har fortfarande väldigt ojämn hudton. Jag har pigmentförändringar i hela ansiktet. Efter förra sommaren såg jag inte klok ut, även om jag hade minst SPF 30 på hela tiden. Det är så trist att inte våga vara i solen… jag älskar ju sol och värme. Jag skulle gärna vilja göra någon sån behandling som du har gjort, men pengarna räcker inte till. :-/

  2. Du ser jättefin ut! Jag måste nog masa mig iväg till hudterapeuten jag också:) Det såg ju…hm…minst sagt effektivt ut med Vi-peelingen, med tanke på att du ömsade skinn som en orm;) Resultatet blev dock strålande!

  3. Marika: Ja, eller hur! Överläppen har blivit jättebra! Ska bli intressant dock att se vad som kommer hända i sommar sedan med våren. Minst spf 30 är bra, om du kan få tag i ännu högre är det ännu bättre. Neutrogena har upp till 100, kolla på ebay!

    Vi-peeling kostar runt 3000 kr, lite pricy, men en mycket prisvärd och bra behandling.

    Moonstruck: Japp, som värsta pytonormen! Tack! :D

  4. Hej.
    Har en kompis som var på medaskin och gjorde vad jag tror var en salicylsyrabehandling. Det var liksom det som gjordes. Kollade på hemsidan på priser, och oavsett behandling verkar det som om man brukar få lite mer utfört än bara just den syran på, sedan klart.
    Har du gjort den? Fick du då rengöring, portömning eller liknande för priset. Min kompis betalade strax över 600 kr…

    1. Nej, det ingår ingen portömning etc vid Medaskin. Och på vanliga salonger där sådant ingår vid syrabehandlingar är syran inte lika stark.

  5. Hejsan!
    Jag undrar om den där krämen K Ceutic,är den bra?Och hjälper den mot rodnader och irritationer i ansiktet?Och blir huden blank av den?
    (letar efter en bra dagkräm för min hyperkänsliga röda hy)
    HA det bra :)

    1. @Tessan, Ja, huden blir jättefet av den, den passar inte som dagkräm under smink. I övrigt vet jag inte hur bra den är, använde den väldigt sällan.

      1. Okej tack för ditt svar :)
        Jag köpte den iaf,nu är den beigefärgad ist för grön och jag tycker den var superbra iallafall :)
        Men det funkar ju olika för alla

Kommentarer är stängda.