28 april, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn gåvobox från Cliniderm

Så var det dags att lotta ut tre stycken små askar med 6 små provtuber i varje av Cliniderms hudvårdsserie för torr hud.

Vinn en box med dessa!

Jag vill att du bland kommentarerna berättar om hur din hud beter sig på vintern och vad du gör för att lindra dina besvär. Tävlingen pågår fram till kl 21.00 på onsdag kväll! Tre vinnare kommer dras av de som kommenterat.

Lycka till!

15 tankar på “Tävling: Vinn gåvobox från Cliniderm

  1. Det här året har varit katastofalt. Alldeles torr och flagande hy, ser ut som en fjortis med foundation på:)

    Har testat olja, mask, Apotekets krämer, weleda, lancome, bioterm samt prover från body shop! Helt sjukt att inget funkar

  2. Jag har stora problem med akne och fet hy. Nu på vintern har jag dock haft väldigt torra partier som svider, gör riktigt ont och stramar vad jag än smörjer in mig med. Blev så desperat att jag smetade ut försvarets hudsalva överallt. Jag behöver nog inte säga att det inte hjälpte =) Men det var det enda som inte sved i alla fall!

  3. Min hud beter sig väldigt underligt under vintern och jag har inte möjlighet att köpa på mig all världens produkter för att stävja den.

    När den är nytvättad är den torr och när den är nyinsmord så är den så ”lycklig” så, men efterhand som dagen går så blir den fetare och fetare. Tar jag en lättare kräm så blir den inte tillräckligt mättad och tar jag en som är bra mot torrheten så blir den fet.

    Min hy är enklare att hantera på sommaren!

  4. Min hy som är torr i vanliga fall blir ännu torrare på vintern. Det stramar och jag fjällar så att det nästan ser ut som jag har vitt skägg när det är som värst. Försöker göra det bättre med diverse hudkrämer, just nu har jag en från Nivea, men tyvärr märker jag bara marginell skillnad.

  5. Börjar med ett GRATTIS till veckans blogg hos Susanne/Kandy! Sen är jag gärna med o tävlar också.

    Min hud på vintern blir jättetorr just mellan ögonbrynen och vid vardera näsvingen samt delvis på hakan och smörjer jag mig så blir det bara rött där, har inte hittat något som passar min hud så jag slipper det röda och kanske t.o.m. torrheten, kanske dessa produkter!

  6. Ohh min hud går bananas under vintern. Först blir den torr och kliar. Speciellt på kinderna och efter ytterligare ett tag börjar jag få finnar och andra dumma grejer i ansiktet :( Är verklige sugen på nya krämer till ansiktet som kanske kan hjälpa mig att få hud ok igen :D

  7. Ja, jag vill gärna vara med, fick inte vara med i Buzzadorkampanjen så hoppas på bättre tur här. Nu kommer mitt tips:
    Jag har kommit på en bra grej för vintertorr hud: Blanda lite olja i din vanliga rengöring, jag brukar ha i lite mandelolja. Det gör att huden inte blir lika uttorkad av rengöringen. Sen tycker jag att ett fuktserum är toppen att ha under de vanliga krämerna vintertid.
    :-)

  8. jag skulle hemskt gärna vara med i tävlingen, jag har iofs en ganska snäll vinterhud som blir lite fnasig runt näsa och på kinderna.

    Tjingeling

  9. Min hy på vintern är total katastrof. Kan inte ens ha foundation på mig för att hela ansiktet är helt flagigt. Jag har testat det mesta som sägs vara bra mot torr hy. Fuktmasker, olja, dyra märken som säger att allt ska bli bättre.. men ingenting fungerar

  10. jag har väldigt blandad hy i normala fall men på vintern blir ansiktet väldigt fet medans resterande av kroppen blir torr.

    Och försöka att hitta EN bra produkt är hopplöst.
    jag har prövat allt känns det som!

    Just nu kör jag på 3 olika krämer på en gång. en för ansikte ”nivea” som inte är bra. och 2 olika för armar och ben beroende på hur det är när man har duschat!

    så ja jag skulle gärna vilja testa dessa och se om det kan vara något för mig!

  11. På vintern blir min hud jättetorr och så har jag eksem också och jag får det i ansiktet (på sommaren försvinner det mesta).

    Så jag försöker behandla huden massa fukt och så har jag lite betnovat på mina eksemfläckar ocskå.

  12. Som de flesta, så får jag torrare hy på vintern, med kyla o inomhusvärme. Jag använder helt enkelt en lite kraftigare dagkräm,just nu en från dermosil,sen smörjer jag benen efter Varje dusch vintertid,( behövs knappt alls sommartid)annars blir de så torra så de ” snöar” :-( .
    Det värsta för mig vintertid är Händerna,de Äter handkräm o olja, o jag smörjer nagelbanden med någon ”universalkräm” när jag går o lägger mig. Fast egentligen,så gör det inte så mycket nytta som jag skulle önska.

  13. Vill jättegärna tävla! Har torr, fnasig och kliig hud. Torrfläckar som måste peelas bort ofta har varit ett signum i vinter. Munsår som gör skitont. Händerna är snustorra, spricker och får eksem. Hårbotten… ja, detsamma. Det suger med torr kall vinterluft! Försöker så gott jag kan att smörja smörja smörja, Fenuril från Apoteket är det enda som jag tål på handeksemen, ansiktsolja+kraftig ansiktscreme från Lumene funkar hyfsat, rengöringsolja/duscholja och balsammetoden för hårbotten – mer kan jag inte göra. Längtar till våren!

  14. Min hy blir torr och fnasig på kinderna, och liksom ”för liten”.
    Varpå jag smörjer hela ansiktet med creme (provar den ena efter den andra) då får jag finnar på haka, näsa och i pannan…
    Skulle vara perfekt att få prova Cliniderm, innan man går och köper produkterna, så man slipper köpa grisen i säcken, än en gång.

  15. Den här tiden på året är jag torr, torr å mer torr.

    Jag ringer till hudkliniken i Norrtälje så får jag komma och sola i 10v och smörjer mig med Cano derm och Elocon.

    Då brukar jag kunna fungera till slut.

Kommentarer är stängda.