26 april, 2024

Vecka 23 med Instagram

Nu går tiden fort, ännu en ny vecka börjar och jag sitter just nu när jag skriver detta på Coffice och jobbar. Fast när det publiceras ligger jag i soffan och ser på fotboll… ;)

Veckan bjöd på nationaldagen, jobb och en resa till Tranås! Hann med rätt mycket faktiskt, utifrån mina mått mätt då!

1. Måndag förmiddag. Anders och Nadine drog till badhuset och jag satte mig och tittade ifatt på Revenge.
2. Wendy låg i mitt knä och efter att jag gått iväg en stund upptäckte jag att hon tagit över min stol. Kändes som att det inte riktigt gick att jobba mer just då…
3. På kvällen var jag hem till Lotta och såg på filmen Push. Hennes katter är inte riktigt såna knäkatter som Wendy är, så jag blir väldigt glad varje gång de väljer mitt knä! Mys! Detta är Saxxon, men även Indra kom förbi en sväng.
4. På tisdagen gick vi ut i parken med Wendy i koppel. Nadine fick hålla, kanske inte så jobbigt med en lugn katt som henne…

1. Men Wendy gillar att vara ute! Visst ser hon alert ut? Fin!
2. På onsdagen var det nationaldagen! Vi mötte mamma och Lars nere på stan och gjorde oss ärenden inne på Espresso House. Vi delade på en liten cheesecake och två latte. Dyrt jävla ställe!
3. I hörsalsparken firades nationaldagen, med flaggutdelning, ballonger och tal av högheten. Och välkomnande av nyanlända svenskar.
4. Vi gick till konstmuseet istället, där denna fina tavla av Staffan Hellström finns, Ingen Hundar III. Like på den!

1. På eftermiddagen var det sommarpremiär för PomPom i parken, som Anders är med och arrangerar med sitt engagemang i Nemcom. Det är han som står där i turkos tshirt. DJn just då var DJ Helmer, en 13-årig som debuterade just denna dag!
2. Jag glömde visst bort dekolletaget och brände mig :( Klantigt! Men Aloe Vera hjälpte.
3. På torsdagen var det jobb som vanligt. Här är jag kaxig i en hiss nånstans.
4. I Smedby har de fått lite mer ovanliga djur, kameler! Men det var bara en cirkus som besökte dem.

1. Jag bytte till A-England Dragon på fredagen. Fint som snus, fortfarande kvar på naglarna till denna dag!
2. Jag och Nadine var nere vid Carl Johans Park och åt glass. De håller på att ordna med kaktusplanteringen nu, i år kommer den celebrera Symfoniorkestern i Norrköping, SON, som fyller 100 i år. Jösses.
3. På kvällen, innan Nadine skulle åka hem till Växjö, gick vi till Burger King. Anders är kungen.
4. På lördagen sov vi ganska länge, eller jag gjorde det iaf. Sedan gick vi på musei-jakt, först till Arbetets Museum och utställningen Kris & Vision som handlar om Norrköping och de kriser som drabbat staden med nerläggningen av alla textilfabriker och de visioner som finns för framtiden. Utställningen fortsätter på Stadsmuseet.

1. Därefter kollade vi på SMAL-utställningen, som handlar om skönhetsidealen, prestationskrav, skönhetsoperationer och anorexia bla.
2. Här har jag lagt in alla de krav jag har på mig själv i en kasse, mina prestationskrav alltså. Det brast för mig när jag slängde tillbaka dem i lådorna. Fyfan.
3. På söndagen skulle vi åka till Tranås. Anders och Wendy tog sig en liten paus innan mamma kom, Wendy spanar som vanligt in vad jag håller på med.
4. Mamma rattar sin nya Citroën, en C4 vid namn Nora E =)

1. Framme vid vår destination, Högamålen! Ett fint litet torp med 1,80 m i takhöjd och massor med fina grejer. Lite uppgrävd tomt men annars väldigt fina omgivningar.
2. Bla extremt stora rabarber, lite bortglömda i ett hörn.  Detta är inte ett makro egentligen, bladat var minst 1,5 m i diameter.
3. Vi stannade till vid Max på vägen hem, då såg himlen ut så här!
4. Wendy var en glad och lycklig katt när vi kom hem! Lite klagomål på mat etc, men annars väldigt glad att vi var hemma igen. Mys!