Hej, ledsen att jag inte bloggat idag. Eller vad spelar det för roll, ni har väl annat att göra =)

Vi har sovit superlänge idag, tagit en kort promenad till Eva och så hem till vår soffice. Jag har gått igenom alla beställningar och skickat dem till Kim på Overall Beauty. Pga Nailmails ekonomi är det bra att det blev en så liten beställning, men det är en illavarslande trend som jag inte riktigt tycker om… Försöker hålla modet uppe och se det positivt, men det är svårt.

Men det gäller att fortsätta kämpa, hålla god service och bra priser så ska vi nog växa så småningom, även om vi nu är mindre än vi var det första halvåret 2009.

Har ni haft en skön söndag?

Okategoriserade
  1. Anledningen till att jag inte beställde var helt enkelt för att min ekonomi är körd i botten efter ett par riktigt tuffa räkningar som kom i december. De typ utplånade allt som hette sparkapital >.<

Comments are closed.