För er som gillar parfymer och framförallt de blommiga, här kommer en fläkt av vår med Cliniques nya parfym Happy In Bloom:

CLINIQUE HAPPY IN BLOOM

DOFTEN AV VÅR ÄR TILLBAKA

► Lanseras i april 2010

Just nu när våren gör sin entré har Clinique fångat essensen av våren och dess nyskapande energi i den begränsade upplagan av doften Clinique Happy in Bloom. Med sin fräscha, blommiga doft framkallar den minnet av en frostigt fräsch vårmorgon med en aura av daggfyllda blommor.

De som älskar Happy doften kommer alldeles säkert älska också Happy in Bloom som innehåller samma blommiga hjärtnot, nu i kombination med svalkande, fuktiga noter som ger en ren, fräsch och sval känsla.

Clinique Happy in Bloom är en fräsch, frostig blomdoft som öppnar med noter av gula plommon, en cocktail av frostiga frukter och daggvåta gröna noter för en krispigt fräsch introduktion. Noter med liljekonvalj, vit fresia och mimosa ackord från originaldoften Happy ger en svag nyans av blomblad. Transparent amber och vitt trä ger djup men samtidigt en naturligt feminin mjukhet.

En klart lysande blomma i rosa inspirerad av Cliniques eget klassiska blommönster dekorerar den enkla glasflaskan för Happy in Bloom.

Happy in Bloom finns hos Din Clinique återförsäljare från 14. mars 2011.

Rekommenderat pris: 295 kr för 30 ml.

Okategoriserade