Jag är väldigt sugen på att köpa mig ett startpaket för läppcerat från Crearome. Läppcerat eller kanske läppstift, i jakten på den perfekta färgen. Startpaketet från Crearome innehåller en komplett startsats för tillverkning av 20 st läppcerat med smak /doft av apelsin/grönmynta. Naturliga cerat som skyddar och vårdar läpparna. Detta paket kostar 310 kr.

Jag vet inte exakt vad detta startpaket innehåller, men här är ett recept på läppcerat för känsliga läppar från Crearome:

Läppcerat för känsliga läppar

Återfettande sheasmör för känsliga läppar.

Följande ingredienser behöver du:

38 ml aprikoskärnolja
20 ml jojobaolja
26 g bivax
10 g sheasmör
2 g karnaubavax
2 ml E-vitamin
2 ml apelsinolja

Gör så här:
Smält bivax, sheasmör och karnaubavax tillsammans med jojoba- och aprikoskärnolja över vattenbad på spisen. När allt har smält helt, tas kärlet ur vattenbadet. Avkyl under omrörning. När blandningen har en temperatur av 60-70°C, tillsätts resterande ingredienser. Häll snabbt upp på cerathylsor.

Finns massor med recept på deras sida, kolla här: http://www.crearome.se/. Vore jättekul att göra eget smink ju, men vilket jobb!

Okategoriserade