19 april, 2024
Okategoriserade

Buzzadortestning: Cliniderm

Jag är medlem i Buzzador och får därför testa produkter som jag på olika sätt ska marknadsföra. Jag kommer testa tre produkter från Aco Cliniderm, Active Protection Day Cream för Normal/Torr Hy, Ultra Soft Cleansing Milk och Age Delay Serum. Jag har också fått fyra boxar med små flaskor i, som jag kommer be mamma och Lotta testa åt mig (om de vill :)) samt även lotta ut två stycken till mina läsare. Tävlingen kommer senare.

Jag vill att ni kommer ihåg att min recension av dessa produkter är helt oberoende. Jag kommer göra en helt ärlig recension.

AGE DELAY SERUM
FÖR NORMAL/TORR HY

En dubbelverkande formula som omedelbart ger en synligt jämnare och slätare hy samt en ökad spänst och elasticitet över tiden. Stärker hudens skyddsbarriär och motståndskraft för att stå emot yttre påverkan och motverka framtida ålderstecken.
För optimal effekt, använd dagligen under dag- och nattkräm. Utan parfym. Innehåller Folsyra och Hyaluronsyra.

ULTRA SOFT CLEANSING MILK
FÖR NORMAL/TORR HY

En lätt rengöringsmjölk som effektivt avlägsnar smuts och make up samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär. Lämnar huden mjuk och len. Med parfym. Innehåller vårdande Provitamin B5.

Gör så här: Massera in på fuktad hud. Torka av med bomullsrondell eller skölj med rikliga mängder ljummet vatten.

ACTIVE PROTECTION DAY CREAM
FÖR NORMAL/TORR HY

En dagkräm med antioxidanter som ger ett aktivt skydd mot skadliga fria radikaler.
Stärker hudens fuktbarriär för att bättre stå emot yttre påfrestningar. Lämnar huden mjuk och len med ny spänst. Med parfym. Innehåller antioxidanterna Ubiquinone och C-vitamin.

Vill du också vara med i Buzzador och testa produkter?
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Akrogirl):
https://www.buzzador.com/

3 tankar på “Buzzadortestning: Cliniderm

  1. Lyckost, jag får sällan några erbjudanden numera. Borde kan spä på min profil lite granna ….

  2. Jag brukar få erbjudanden från Buzzador, men sen när jag söker om att få vara med så får jag inte det iallafall! Börjar tröttna nu faktiskt. Denna fick jag nej på trots att jag sökte.

Kommentarer är stängda.