27 april, 2024
Okategoriserade

En spetälsk 2011

I onsdags gjorde jag en syrabehandling med salicylsyra, vilket brukar vara lika fjälligt som med TCA. Denna gång gjorde hon dock behandlingen två gånger, på väldigt mycket mer finnig hud. Alltså hon tog syran, gjorde rent och så tog hon syran igen.

Så jävla snyggt. Lägg märke till pigmentförändringen runt munnen också. Tjejer, använd alltid solskydd!

Resultatet blir nog fint, men just nu är det inte så kul när det liksom inte släpper. Huden stramar och ser gammal ut på kinderna och pannan, men den släpper inte. Hakan däremot, huga! Jag fick två munsår på hakan och i kombination med finnar och att det här fjällar ser jag verkligen ut som en spetälsk. Usch. Munsåren är bättre nu iaf än igår, då gjorde det så vansinnigt ont.

Jag har börjat med B5 igen nu, 3 teskedar per dag i saft. Jag har lärt mig ett nytt trick där, att röra om saften samtidigt som man försiktigt häller ner B5. Då blandar den ut sig direkt istället för att ligga som en klump på botten. Att blanda med saft är helt ok faktiskt, smakar inte alls illa. Men det är drygt att dricka en massa saft när man inte är van… Hoppas på snabbt resultat iaf!

4 tankar på “En spetälsk 2011

  1. Usch kan allt det där verkligen vara nyttigt för huden, en massa syror i ansiktet!? Tycker inte det verkar hälsosamt! Men du blir säkert fin när du är klar. :) Men vad gör det på sikt??

    1. Mia: Jag kan inte så mycket om detta, men ja, det är bra för huden. Genom att stimulera huden med syror bildas det nya celler längre ner i underhuden som ger ett fint resultat – på sikt. Just nu är det hemskt, men det bildas ju inte sår normalt utan det är bara den döda överhuden som tas bort.

      Läs gärna mer här om syror: http://www.cosmeticsurgerytoday.com/peeling_/

Kommentarer är stängda.