Förra året fick jag denna ögonbrynspenna från Clinique, Clinique Instant Lift for Brows. Jag tycker den är lite för mörk om man målar, men duttar man på lite små små hår så blir den jättebra. Nu finns den i butik igen, så är du sugen på denna – passa på! Den är riktigt bra!

 

Perfekta bryn den ultimata accessoaren till din makeup look

Välformade och välvårdade ögonbryn som ramar in ansiktet är verkligen smickrande. Faktiskt kan den rätta färgen, formen och bredden på dina ögonbryn bidra till att föryngra ditt ansikte och få ögonen att se både större och mer strålande ut.

För att framhäva ögonen, och fullända den perfekta makeupen, har Cliniques experter utvecklat ett praktiskt skönhetsverktyg som skapar perfekta bryn samtidigt som den skapar en illusion av lyft till ögonbrynen på ett ögonblick. Clinique Instant Lift for Brows kommer i en praktisk dubbelpenna som gör det lätt att fylla i brynen med den ena änden och skapa highlight som lyfter och öppnar upp ögat med den andra.

Rek ca pris: 175 kr

Clinique finns på Åhléns, Kicks och andra välsorterade parfymerier.

Okategoriserade