19 april, 2024
Okategoriserade

EM Forma Cortina grå

Vi fick alltså vår soffa i fredags, halv 10 på kvällen blev vi klara med den efter mycket tacksam hjälp av mamma och hennes Lars. Fötterna och en mellansektion behövde en skruvdragare för att få ordning på, så vi var tvungna att be om hjälp. Jag ringde 5 minuter innan de slog sig ner med varsin öl och en snaps, så tack så OTROLIGT MYCKET för att ni kom och ville hjälpa oss!

I helgen har vi bara legat i varsitt hörn och njutit av utrymmet och mjukheten, somnat flera gånger och sett på film. Vi har inte fixat med tavlor etc, och bordet på bilderna har vi bytt mot ett annat tillfälligt också. Vi ska fixa allt sånt inför julen, nu har vi inte ens plats för granen.

Men visst är det en helt underbar grå färg? Cortina grå heter tyget, soffan heter Forma. We love it!

Fler bilder får ni se när vi julpyntat och fixat!

Lars minuterna efter att soffan var klar.Vågtavlan ska byta plats med den som syns på bilden till vänster, den ska upp brevid teven.
Anders vågade inte sätta sig i soffan innan vi gick ner på stan i lördags, för då hade han aldrig gått därifrån! Tavlorna ni ser vid bokhyllan, tre st, ska över soffan. Den över soffan kommer vara på hörnsidan.

Vi behöver en matta! En där bajs och kräks inte syns, eh…

4 tankar på “EM Forma Cortina grå

  1. Jättesnygg soffa, den ser väldigt mysig ut! :-) Jag gillar verkligen de mörkturkosa/petrol kuddarna i den också, varifrån kommer de?

Kommentarer är stängda.