Dags för veckans utmaning från Lipgloss Bitch. Denna vecka vill hon att vi berättar om våra bästa tips för att hålla huden, ja, sprickfärdig höll jag på att säga. Men jag menar sprickfri såklart! :D

  1. Badolja! Ta med en flaska olja i duschen, gärna Aco bad- och duscholja även om det givetvis fungerar med Olivolja också om man känner för det. När du duschat klart häller du bara på lite olja, smörjer in dig och sedan kan du duscha av dig överskottet.
  2. A-creme! Det är viktigt att ansiktet är väl skyddat på vintern, gärna med feta krämer och givetvis foundation. Om din hud är av det feta slaget ska du nog inte använda a-creme som dagkräm, men alltid på natten. Ta lite på smalbenen när du ändå håller på…
  3. Vaseline på läpparna! För om du har en fet kräm på läpparna, eller läppstift eller nåt annat gunk, så kanske du inte slickar dig om läpparna så mycket = torkar ut dem.

Sedan är bästa tipset mot kylan dessa: Klä dig efter temperatur, skippa att gå omkring i kjol och tunna strumpor eller byxor som är så smala att du inte får plats med tjocka strumpbyxor under. Ta på dig många lager, som går ner över baken så du inte får urinvägsinflammation. Ta på dig mössa, vantar, halsduk och en rejäl jacka.

Fast det allra bästa är ändå att stanna hemma och äta lussebullar med katten… ;)

Förresten, märks det att jag fyller 33 år snart eller?

Okategoriserade

Comments are closed.