Det är nåt allvarligt fel med måndagar. Det är så hemska dagar, usch… Kanske har med ensamheten att göra efter en lång helg med Anders?

Nå, gick upp och åt frukost med herren idag, sedan gick jag tillbaka till sängen. Dock, med svåra problem att sova som ni märkte på mitt tidigare inlägg. Fick väl någon timme, med Wendy upprullad i armhålan på mig. Därefter tänkte jag ta ett bad. Allt gick bra tills jag skulle ställa mig upp och tvätta håret. Herregud, höll på att svimma! Otäck känsla, antar att jag fick ett blodtrycksfall eller nåt.

Sedan dess har jag sökt jobb, fixat en websida och skrivit förklarande mail till kunden, sett på första avsnittet av en ny hemsk såpa som heter BridalPlasty, sminkat mig, fixat körjournal till min chef, lagt till en Facebook-app till Nailmails shop osv… Min hud förresten… Inte så snyggt med smink ovanpå, usch…

Nu ska jag strax möta Bella och så ska vi gå på Nailshops kundmingel! Smörgåstårta är utlovad och det ska bli trevligt som bara den. Sedan 18.45 har jag Movere-träff.

Så det blev en ganska bra måndag trots allt, eller?

Dagens mejk kommer ikväll när jag kommer hem igen.

Okategoriserade
  1. Så…bibliskt det lät,Karin: ”gick upp och åt frukost med herren idag” ;) (Nåja, jag fattar att du menar Anders, men ändå :))

Comments are closed.