Lite i senaste laget, men vi har packat lack sedan jag kom hem. Såå trött nu!

Sååå, vad tycks om min underbara kropp då? Jag har exakt samma kropp som mamma, lite smalare kanske. Men då har hon fött barn dessutom. Känns ju jävligt roligt att se ut som jag gör. Men skitsamma, det ser ok ut med kläder på iaf.

Nya stövlar förresten! Det var lite kul när jag köpte dem på Jula. Det var en tjej som letade rätt storlek samtidigt som mig på Jula och sa att dessa stövlar är perfekta att ha i stallet. Vad skulle jag svara annat än:

”Tack, det var verkligen ett eh, stalltips!”

Hahaha!

Ok, detta är det mest oseriösa av mina 30 dagar-inlägg, men jag är för trött och hur kul är det att skriva ett inlägg om mina smutsiga, svarta, reflexprydda och hyfsat varma arbetarkläder? Normalt är jag en jeans och tröj-tjej, nu på vintern stickat och på sommaren långa toppar.

Nåja, sportbh, stödstrumpor, t-shirt, långärmad t-shirt, arbetarbrallor, hoodie, stövlar, scarf, fleecejacka och mössa. Samt handskar men de glömde jag. Spännade va. Sån skillnad sminket gör!

Okategoriserade
 1. Det är härligt att se någon som vågar visa upp sig i stödstrumpor och sportbh… osminkad och oretuscherad. Modigt tjejen! Jag tycker att du har en jättefin kropp – både med och utan kläder!

 2. Tycker du hade en fin kropp! Orättvist :D Härligt att du vågar visa upp den :D Såg bra mkt bättre ut än alla retuscherade modeller man ser hela tiden!!!!

 3. Håller med de andra: du har en jättesnygg kropp! Välformad, bra proportioner och en himla fin mage därtill :) Stödstrumpor rockar!

 4. Jag tycker verkligen inte att det är nåt fel på din kropp, jättefin ju! Men jag vet hur man är själv också, aldrig nöjd.

  Starkt av dig att lägga ut en sån bild tycker jag! Jag skulle aldrig klara av det själv.

  Sminket gjorde faktiskt skillnad, sådetså.

 5. Sällar mig till skaran – du är jättefin!
  Nu ska jag intala mig själv att jag är lika fin, hmmm det kanske funkar om jag köper mig ett par stödstrumpor? :o)

Comments are closed.