Såg här såg jag ut för exakt två år sedan. Den 14e november 2008 var förvisso en fredag men det gör inte så mycket. Före kindärr och pigmentfläckar, och rynkor...

Det har varit en bra dag idag. En grå söndag i november 2010 nontheless.

Denna söndag började redan tidigt imorse, eller inatt. Efter Så Mycket Bättre igår på fyran fortsatte jag och Anders med Petters avsnitt av programmet, för att sedan följa upp det med alla hans videor på youtube. Vi tittade via vår tv och med ljudsystemet inkopplat och slutade inte titta på olika videos förrän vid 2 på natten. Ni får inte missa Septembers version av hans Mikrofon kåt förresten, satan i gatan så bra…

Något i Petters historia gör mig otroligt känslosam. Kanske kan det vara att han besegrat dyslexi och blivit en trollkarl med ord. Hans låtar Vinden har vänt och En bra dag är ett så tydligt budskap till mig, att det går att besegra alla odds. Men jag insåg också hur mycket det krävs för att lyckas med livet. Att bli lycklig, lyckas med sin karriär och lyckas med sin tillvaro. Jag läste Petters alla hyllningar på twitter, hans facebook-sida och överallt och bara grät. Jag kan inte förklara varför men det har inte bara med Nailmail att göra utan hela livet.

Så söndagen började ju inte så muntert direkt. Men efter en väldigt lång natts sömn, gick jag upp vid 12. Anders hade då varit uppe sedan före sju och jobbat medan jag snarkade vidare. Vi åt frukost i lugn och ro med varsin DN för att sedan göra i ordning oss för att åka till MediaMarkt. Mer Petter på Spotify medan jag sminkade mig, innan vid tog bussen kl 14.

På MediaMarkt kollade vi LGs nya LED 60″ Full 3D-tv (eller om det var Samsungs), tittade på mobiltelefoner och Samsung Galaxy Tab, Canon 60D samt lekte lite med nya Xbox Kinect. Alla väldigt begärliga och roliga föremål, pengar hitta hit! Jag köpte en massagestav för axlarna bla och en kylplatta för min laptop. Jag kopplade in den när jag kom hem och tyckte att den var underbar! Tills jag läste manualen fyra timmar senare och upptäckte att den faktiskt måste sättas på också! Nu är den ännu mer underbar och min dator mår verkligen så mycket bättre!

Efter MediaMarkt gick vi till Ingelsta och köpte en sallad på Lindahls. Sedan tittade vi lite på skuggor på Mist, H&M och Lindex innan Anders påkallade min uppmärksamhet på att sista bussen gick inom 3 minuter! Gah, springa!

Väl hemma har vi mest slöat, sovit en stund och sedan suttit i varsin ände i soffan. Jag har bloggat som synes och Anders har väl… gjort… nåt… antar jag. Vi har också sett på tv, The Event tex som slutade nyss och druckit te och ätit macka. Nu kommer vi nog avsluta kvällen med att se på tv och slösurfa och ha det bra.

En skön söndag som sagt, precis som de ska vara.

Okategoriserade
 1. Ja, vilken helg!

  Trägen vinner. Till slut kommer genombrott. Och då är det Heinz Ketchup som gäller. Shoppinglist 2011 FTW! :)

  Vad jag …gör i soffan? Well, same same but different. Din kylda laptop och ditt gamla laptopunderlägg ligger under våra respektive knähundar, f’låt knädatorer. Och jag hoppas snart att ha en handflats Galaxy Tab från Samsung för läsande och småchattande alternativt om HTC:s första Tab rockar. Då ser vyn som finns i Comment Luv nedan lite annorlunda ut :).

  Kram, <3, och tack för den fina uppmärksamheten av att jag är pappa också, med den där boken som var just din pappas. Ja, det var oerhört mycket känslor denna vecka. Låt oss hoppas på ett lugnare sväng denna veckan som kommer.

  Men nu tar jag och skriver den där offerten, känner mig mogen den ansatsen nu efter två dygn av supertänk – och njut av Beverly Hills nu :).

  Kram och Puss,
  Din besvärlige sambo

 2. ”Men jag insåg också hur mycket det krävs för att lyckas med livet. Att bli lycklig, lyckas med sin karriär och lyckas med sin tillvaro.” – skrev du i inlägget.

  Bra, ett steg framåt för din del ! Det finns inga gyllene sparvar, som färdigstekta flyger in i munnen. Allt är hårt arbete, engagemang och en tro på att man kan och att man lyckas. Ge inte upp ! Du kan mer än du tror.
  Stor kram

Comments are closed.