När jag började på Ekolådan trodde jag att jag skulle gå ner i vikt. Du vet, springa i trappor och bära lådor som vägde typ 12 kg. Men jag har snarare gått upp i vikt de här två åren, mycket beroende på att jag äter som en arbetare. Tur att jag bara jobbar två dagar i veckan måste jag säga

Jag önskar att den här dagen hade varit igår istället, för då hade jag kunnat berätta att jag åt fisk två gånger och inget godis. Idag däremot är inte kul att berätta om.

Vi började med frukost, jag, Anders och Wendy. Wendy brukar hålla oss sällskap för det mesta, ibland sitter hon på stolen och ibland går hon omkring och dammsuger och pratar med våra husspöken. Igår hände en så  rolig grej förresten, hon låg på sin kudde i köket och sov djupt. Jag ville väcka henne och gosa lite innan jag gick, så jag kastade en liten plastgrej på henne. En väldigt liten plastgrej, med runda hörn och allting. Men den måste ha träffat henne nånstans där det verkligen kändes, typ som hennes öron eller nåt, för hon flög upp från kudden! Bakbenen sparkade iväg kudden och hon studsade rakt upp. Så jävla roligt, fy vad jag garvade!

Nåja, som ni ser höll Wendy mig sällskap imorse. Jag åt två mackor Skogaholmisar, med leverpastej och kräftost. Till det kaffe med mjölk. Inte världens mest fiberrika frukost, jag vet… När jag åkte till Linköping åt jag en banan och senare ett päron när jag packat bilen.

Tyvärr blev det sedan McD till lunch idag, känns som det är så jobbigt att hitta på nåt bättre när man håller sig i den delen av Linköping. Dessutom är det inte så lätt att parkera lagligt och gratis med en stor skåpbil inne i stan, där det finns mer att välja bland. Så tyvärr, McD är enklast att ta sig till. Idag blev det McNuggets igen, med bea- och barbequesås. Pomme och cola såklart. Dessutom köpte jag Chili Tops, gott men ack så onyttigt.

Usch ja. Jag höll mig mätt iaf! Fast jag köpte senare en påse Bilgodis, lakrisbitar med salta grodor och verktyg och allt vad det är. Gott.

Nu när Anders kom hem hade han köpt med sig en kebabrulle, men jag fick bara i mig halva. Inte alls sugen på kebab just nu och dessutom var den kall eftersom smartskaftet Anders först köpte kebab och sen gick till Hemköp och shoppade lite! Gah, blir så trött på sånt ibland…

Okategoriserade

Comments are closed.