Ok, då börjar vi denna 30-dagars resa om mig!

Först ska jag alltså presentera mig, så vi börjar med en basic sån tycker jag. Karin Johansson heter jag, är född -78 och är 32 i år, 33 i januari. Jag är född och uppvuxen här i Norrköping, i Smedby närmare bestämt. Jag har bott här i hela mitt liv, utom 1,5 bortkastade och ångestfyllda år när jag bodde i Linköping. De första 21 åren bodde jag hemma hos mamma i Smedby, sedan har jag bott på Schalegatan, Smedjegatan, Tunnbindaregatan, Karl Dahlgrensgatan (Linköping), Styrmansgatan och slutligen, Sandgatan! Det är nåt visst med S-gator! Jag gillar inte att flytta däremot, så jag hoppas vi kan stanna här ett tag!

Jag bor med Anders, min 44-åriga knäppskalle till sambo, samt med min ännu knäppare heliga birma Wendy (det uttalas Vendy, på svenska alltså.), snart 18. Vi bor i en sekelskifteslägenhet på 108 kvm eller så, en massa yta upptagen av en massa prylar. Varannan helg har vi Nadine här också, snart 4 år. Hennes mamma bor i Växjö tyvärr så det blir en massa kostsamma och tidsslukande resor.

Efter att ha jobbat som originalare på ett webbföretag började jag plugga på universitetet. Jag har en universitetsexamen, en filosofie kandidatexamen från Linköpings Universitet i Medie- och kommunikationsvetenskap. Denna examen tog jag 2005, men tro inte att det lett till något jobb eller så. Så istället för att slita och hata mitt liv på ett callcenter som det var förut, valde jag att 2008 dra igång eget. Mitt bästa men också mest plågsamma beslut nånsin! Jag kallar mig egenföretagare idag, med ett extrajobb på Ekolådan. Mitt företag heter AkroPlanet Enterprise, där Nailmail och Thyroid är varumärken i företaget.

Så detta är jag, mer kommer ni få veta sen!

Okategoriserade
  1. Viola: Kul!!! :D Gillade din lista du skrev häromdagen, den var ju… eh, seriös ;)

    Creme-Idiot: Thyroid.se, det är ett varumärke som sagt. Det är en community för sköldkörtelsjuka, har väl en 800 medlemmar eller så nu. Kolla in http://www.thyroid.se för mer info! :D

Comments are closed.