24 april, 2024
Okategoriserade

Mitt sminkbord

Jag har ju utlovat bilder på mitt sminkbord, men dels blev jag inte nöjd med nagellacksdekorationen och dels har det bara varit en enda röra. Nu har jag köpt lite mer förvaring från Muji så idag bestämde jag mig för att göra ordning bordet ordentligt.

Som jag tidigare berättat har jag målat bordet vitt, det var tidigare i en tradig furufärg. Tyvärr var den färg jag använde inte avstötande, så allt damm och smink fastnade på bordsskivan. När vi sedan köpte vit vaxduk till köksbordet bestämde jag mig för att täcka skivan med den. Då blir det åtminstone lite lättare att hålla rent.

Lite bilder så, så här såg det ut innan jag städade och satte på vaxduken:

Och så här blev det efter!

Vad tror du, kan jag hålla denna ordning? ;)

7 tankar på “Mitt sminkbord

  1. Snyggt! Läckert att man kan se allt direkt och få alla färgerna framför sig. Jag vill också ha allt framme sådär, men det är helt omöjligt att ens tänka på med tre huliganer här hemma som skulle tugga sönder alla borstar och spela tass-pingis med ögonskuggorna. ;) Sen skulle jag förstås aldrig kunna hålla ordning heller…

  2. Väldigt fint, påminner mig om att jag borde lägga upp bilder på min sminkhörna :) Blir nog inte förrens jag flyttat dock, tyvärr! Många som vill se. Älskar Muji förvaringen, riktigt enkelt och stilrent. Är väldigt sugen på att hitta några såna!

  3. Tack!
    Ja, jag har ju inga problem med att Wendy tuggar borstar! Skulle hon nog inte göra om hon så fick borsten uppkörd i nosen… ;) Så jag kan tack och lov ha allt framme!

    Honi: Muji finns tydligen online nånstans…

Kommentarer är stängda.