20 april, 2024
Okategoriserade

Inside Gum och SB12

Visst vill man väl att medicin ska smaka gott? Minns ni när ni var små (iaf de i min ålder…) och medicinen var så äcklig att man måste blanda ut den med jordgubbssylt för att den skulle gå ner? Nu finns det ju SB12-tuggummin, som förbättrar din andedräkt samt Inside Gum för orolig mage! Vad sägs om det?

Insidegum är det första tuggummit att neutralisera magsyror. Som du säkert vet så är det många som lider av halsbränna/orolig mage och då inte minst unga kvinnor som stressar mycket. Insidegum är ett kosttillskott som innehåller 600 mg kalciumkarbonat men det har samma färg som ett vanligt tuggummi och god smak. Tuggummit är ett enkelt sätt att snabbt lindra besvären och betydligt diskretare än att börja blanda pulver eller att fiffla med tabletter vid middagsbjudningen exempelvis. Ytterligare en fördel med Insidegum är att det kan tas av gravida. Det är väldigt vanligt att gravida kvinnor drabbas av halsbränna men de flesta preparat på marknaden mot denna typ av besvär får inte tas av gravida.

Insidegum är dessutom ett väldigt bra jul-hälso-tips! En nyligen gjord undersökning visar att hela 60% av den vuxna befolkningen någon gång lider av halsbränna eller sura uppstötningar och allra vanligast är det vid högtider såsom jul då man kanske äter och dricker lite mer än vanligt…

SB12 boost Eucalyptus White är ett nytt tuggummi som förutom SB12:s unika egenskaper mot dålig andedräkt, även ger bevisat vitare tänder. SB12 har en unik formula som bevisat motverkar de svavelgaser i munnen som ger upphov till dålig andedräkt och ”täcker” alltså inte bara över andra lukter i munnen genom att ha en stark doft. SB12 boost E W är perfekt när man vill fräscha upp munnen efter en kopp kaffe/te under dagen och är en riktig räddare i nöden när man går direkt från jobbet till AW:n. Bra ”groomingtips” även till killar!

2 tankar på “Inside Gum och SB12

  1. finns insidegum fortfarande i handeln? har letat men hittar det inte. några påstår att det är indraget. hur står det till egentligen det funkar bra för mig.

Kommentarer är stängda.