Jag fick en ögonbrynspenna av Lumene tillsammans med de fina skuggorna, Lumene Blueberry Eyebrow Pencil. Jag fick i färgen blonde, vilket borde passa mig bra i min grundfärg. Pennan är relativt mjuk, men inte så mjuk att det blir för mycket av det goda. Jag har verkligen överplockat mina ögonbryn, himla trist för jag gillar lite tjockare bryn. Får låta dem vara ett tag så de växer ut igen.

Jag vill inte fylla i för mycket, tycker inte det är så snyggt när det syns att brynen är ifyllda utan jag vill bara förstärka effekten. Men pennan är lätt att hantera, bara måla och sedan borsta med den lilla borsten som sitter på locket av pennan.

Läs mer hos Lumene om denna penna!

Här ser ni alltså mitt ögonbryn med och utan ögonbrynspennan. Ursäkta min trötta osminkade look, jag är fortfarande vissen som fan. Efterbilden är lite suddig tyvärr, kunde inte få till en bättre.

Här med båda ögonbrynen, första bilden med bara ena målad och den andra med båda målade. Ser helt ok ut =)

Jag upplever också att det sitter ganska bra under dagen. Jag har inte tänkt på om det försvunnit eller inte. Det är nog lättare att veta om man fyller i dem så de alls syns medan jag ju har ganska mörka bryn redan från början. Men med tanke på nyansen, mjukheten och priset på 79 kr på Kicks tycker jag det är värt en 4a.

Betyg: 4 av 5
Pris: 79 kr
Köpa igen: Kanske, är inte en ögonbrynsjunkie
Inköpsställen: Kicks.se tex. Lumene finns både på Kicks och Åhléns.

Okategoriserade