2 maj, 2024
Okategoriserade

Att unna sig det bästa

Jag hade kunnat gå till en korvmojj eller McD nu. Men nej, jag är ensam hemma i tre dagar och behöver muntra upp mig med ett riktigt restaurangbesök. Så jag sitter nu, för mig själv, ensam, på Black Lion Inn och har beställt en mörad ryggbiff för 194 kr.

Visst är jag värd detta eller är det bara patetiskt med ensamma kvinnor på restaurang?

”Save the best for last” sjunger de i radion också. Heh.

8 tankar på “Att unna sig det bästa

  1. Jag kan mycket väl gå ut och äta själv, men jag brukar ha med mig en tidning. Känns lite bättre då. Men jag tycker det är löjligt att folk tror man är ENSAM bara för att man äter ute själv.

  2. Självklart är du värd det bästa! Tycker alla borde våga gå ut själva oftare. Man behöver inte sällskap av någon annan för att ha en trevlig stund.

  3. Självklart är du värd lite lyx :) Jag hoppas att biffen smakar bra! Själv väntar jag på laxfile med potatis och hemmagjord sås. Mums.

  4. Inte är det patetiskt, jag går ganska ofta o fikar eller äter ensam.

    Det är härligt med lite vardagslyx, och skönt att slippa disken efteråt.
    Hoppas det smakade smaskens! :)

  5. Klart att du ska unna dig att gå ut och äta ensam! Om alla som var ensamma inte skulle få gå ut och äta, så skulle både de och restaurangnäringen vara undernärda vid det här laget…
    Jag reser en del i arbetet och köper oftast med en sallad till hotellrummet, men min man tycker att jag ska unna mig att gå ut och äta ordentligt, så ibland gör jag det. (Här om året gjorde jag dock det den 14/2 och det var inte så lyckat – endast hemlängtan främjades av åsynen av alla förälskade par på restaurangen). Jag tycker tipset att ta med en tidning är bra, själv tar jag med en bok ibland.

Kommentarer är stängda.