3 maj, 2024
Okategoriserade

Mad Season!

Herregud, jag hade glömt hur j*a bra Mad Season är! Jag blir lite påmind om grunge-eran och min tonårstid nu när jag tittar på Beverly Hills. Säsong fem som jag är inne på nu spelades in där i trakterna runt 94-95 när grungen var som störst och det finns statister med typiska grungekläder på sig.

Så idag när jag sminkade mig satte jag på cdn (ohyes, jag har en dvd-spelade som tar cd-skivor och jag är så gammal att jag har cd-skivor! Dock ingen skivspelare till mina få lp-skivor…) Above med Mad Season och det var liksom… Flashback to the good days. Eller bra var dom iofs inte, mobbad varje dag i högstadiet och ganska ensam i gymnasiet, men good days musikmässigt! Jag får fortfarande en stark längtan till Seattle och en vilja att delta i den kreativa massan som uppstod där…

Mad Season var ett sk superband, med en massa kända artister från de stora banden som Pearl Jam, Screaming Trees och Alice In Chains där Layne Staley blev frontfigur. Bandet upplöstes 1999 när bassisten John Baker Saunders dog. Layne dog 2002 förresten.

Läs mer om Mad Season på Wikipedia här och lyssna lite på Spotify! På Spotify hittar du också relaterade band, från den tiden och från nuvarande, som alla ingår i kategorin grunge. Ohyes.

Lite bilder på mig från den tiden. Borde scanna in alla jag har i källaren, finns nog en hel massa kul där!

Från vänster: Alltid rutig skjorta! Just den där kom från Levis, men jag bodde stora perioder i en gulblå flanellskjorta från Myrorna! Den var mer grunge! Den i mitten är inte så grunge i stilen, mer att jag hade en bandtischa på mig, tror denna är Alice In Chains om jag inte har helt fel. Pojken är min kusin Philip som nu är 4 meter lång och gör lumpen. Längst till höger är jag i samma skjorta igen, men kolla naglarna!

Dessa bilder är från en resa till Finland, kan det ha varit 1995 mamma?

Obs! Matchbox 20 gjorde en skiva som heter Mad Season förresten, ej att förväxla med bandet ovan!

En tanke på “Mad Season!

  1. Åh men tack snälla, vad glad jag blir! Det rosa håret är numera rött, pust! Bilder kommer under helgen. :) Ha en skön fredag!

Kommentarer är stängda.